dissabte, 28 d’octubre de 2006

Realment, un circ.

Bé, doncs inauguro el meu blog parlant sobre un tema que ja no pot seguir així. I és que ahir vaig assistir al Ple de l'Ajuntament de Sant Feliu, i va ser... costa definir-ho... denigrant. CiU, per mà de la seu cap de llista i alcalde del poble, es permet fer unes bromes pesades, fora de lloc, i massa pujades de to, que és totalment comprensible que ofenguin a la oposició (PSC). Tot i que també és cert que ells tiren també pilotes enverinades. Hi havia moments en que semblava un partit de tennis. Penós. A més, tenim els independents, que, a la meva opinió, no en son gaire, ja que a l'hora de votar les mocions ni es posicionen; doncs ja va tot en un "pack" amb CiU, doncs sempre voten el mateix. I per acabar, tenim a ERC, que pel meu gust, hauria d'argumentar més les seves posicions, tan si són a favor o en contra de la moció.

En resum, un espectacle que feia riure, però d'aquell riure per no plorar, nose si m'enteneu. La sensació més gran que em va quedar, van ser les ganes que a CiU, a les pròximes municipals, no tregui majoria absoluta, i TOTS els altres partits pactin per enviar-los per correu certificat a l'oposició. No és que els vulgui cap mal, però s'ha d'acabar aquesta prepotència i aquesta falta de respecte a la gent.

Acabaré amb una frase que vaig sentir que comentava un locutor de ràdio (ComRadio, crec recordar).

"Politics, nosaltres no us donem el nostre vot, us el cedim, i en qualsevol moment podem retirar la nostra confiança." I em sembla que hi haurà molta gent que deixarà de cedir el vot a CiU. Perquè es pot governar de moltes maneres.

Senyor Pineda, pot tancar els micros que vulgui, pot intentar fer callar els regidors que vulgui amb el botonet, però, per sort, les persones segueixen tenint boca, i aquesta no la pot tancar.

Força, república, llibertat i independència.

Pau.

1 comentari:

Marc Puig ha dit...

endavant i força amb el bloc, Te afegit a la meva llista d'enllaços!
Una salutació des de Blanes+