dijous, 23 d’agost del 2007

Nova cara

Bones a tots!! Com suposo que haureu comprovat, porto un parell de dies liat (tot i que els de blogger ho fan bastant senzill) entre codi html i webs de petites aplicacions web per a blogs, i de moment he rentat la cara al blog, l'hi he afegit una capçalera de collita pròpia, hi hem posat música (bé, de moment no sona perquè no he pogut penjar els mp3 al servidor, però demà ho farà :p), he afegit videos de youtube.com i he afegit una enquesta!! Espero fer així el blog una mica més atractiu i modern, que amb totes les novetats que van sortint, ja quedava una mica endarrerit... i com que sabeu que sóc una mica freak en aquests aspectes...

He fet neteja també dels links que tenia, he renovat la llista de blogs amics (encara en falta algun...) i n'he variat la distribució.

En fi, esperant que sigui del vostre gust (mira, ja tinc una nova enquesta) ; Benvinguts de nou al blog!


PD: Tenim també nova denominació: Recordant a Plutó. Algun dia explicarem el perquè.

4 comentaris:

Vanessa Casado ha dit...

Hola!

Felicitats per la rentada de cara, molt polidet tu, eh?

Has canviat la distribució de blogs amics i has posat el burro (català això sí) davant no f{os cas que s'espantés!

Un petó des de Colòmbia!

Pau ha dit...

Vanessa, Vanessa... sempre has estat, estàs i estaràs al primer lloc de la llista de blogs!! Que sàpigues que (ho reconec...) tot i no comentar amb efusivitat els teus textos, he anat seguint de reüll la teva estança a Colòmbia. Crec que al teu blog s'ha creat una mena d'addicció general, en gran part, gràcies a les teves genials descripcions.

Una cosa que si que t'haig de dir; la frase que va contestar l'Eva (la parella) quan li vaig dir que eres a Colòmbia: "A sí? Muntant una revolució?" jajajajaja vaig riure tant!! Però vaig contestar... "No, que faltem jo i en Gonzalo!" ;)

Anònim ha dit...

Pau,

Felicitats pel rentat de cara del Bloc, i gràcies per posar-me als enllaços. Jo també ho faré amb tu si no et fa res.

Si no has anat a Itàlia ves-hi així que puguis, val la pena.

Ja parlarem, especialment pel tema de la Moció de la bandera.

Una abraçada

Roc

Anònim ha dit...

Osti Roc, no perds ocasió.

A reveure (a tots dos.
Andreu