divendres, 28 de setembre del 2007

Amb Joan Laporta!





(Cliqueu la imatge per llegir la noticia sencera)

Avui toca fardar de pare. Sí, sí, ho heu llegit bé. Perquè cada dia puc estar orgullós de tenir un pare com el que tinc, doncs avui una mica més, per la foto podeu veure més avall. Ja fa un temps que el meu pare és el president de la Cooperativa70 de Caldes de Montbui, que tot i no tenir ja el supermercat, ha reorientat els objectius de l'entitat i s'ha volcat totalment en aconseguir millores i avantatges pels socis.

Una de les últimes coses que han fet ha sigut signar un conveni amb la Fundació FC Barcelona, que lliga les dues entitats a crear activitats conjuntes que fomentin el civisme dins de l'esport. Podeu llegir vosaltres mateixos la noticia.

Em va fer gràcia perquè el pare ja ens va comentar que havia de reunir-se amb en Joan Laporta però feia temps, i no ho recordava. I va arribar a casa amb la fotocòpia del diari (9 Nou) i vaig pensar que li dedicaria una entrada al blog. Perquè ell hi passa molt de temps a la Cooperativa, hi deixa molts esforços i energies, i quan aconsegueixen tancar projectes com aquests (o com els molts altres de diferent tema que tenen), doncs tant ell com tots els que ho mouen veuen recompensat aquest conjunts de temps i esforços invertits.

En fi, us deixo amb algunes fotos.

Salut!

Pauet.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

pablinnituu!!!

k m agradat ml k pasesi pl meu flogup
i q parada mas deixat am aixo dl teu pare, k guai, no?
men alegro ml per ell i per tu... pk ten pots sentir ben orgullos :D

el comentari k et vaig posar al fotolog era una mika fred u se... poesk quan vaig llegir tot el k havies posat tu.. em va fer rabia jajja!! i dic jo al blog d'aket no hi anire pas... i mira ja stic aki.. k ja m'anire deixan caure ;)


a vera kuan parlem, vull saber com estas. un ptooo

Pau ha dit...

No, no era pas fred serra!!! jajaja però sí sincer xD

i espero que t'hi vagis passant per aquí, com ho feies pel fotolog, no??

:D

ptons!

pauet.

Anònim ha dit...

pauuuett!!!

la canço es wapisimaa!!!
aixo d contestes al teu blog... sta b... pro oi k encara k els contestis aki aniràs passan pl meu flogup i fotolog?? ;)

em va agarada ml el sms d'ahir... no em vaig snti tan sola.

jo tamb tinc ganes d parla am tu


un ptonasss*

Anònim ha dit...

anonim es igual a judit xD