dissabte, 27 d’octubre del 2007

Ona Codinenca

Avui penjo escrit i un parell de fotos sobre una altre de les moltes activitats que faig. Els que em coneixieu ja sabeu que en alguns moments tinc complexe d'hiperactiu, i no en tinc prou amb una Enginyeria informàtica que també hi afegeixo ser tècnic a Ona Codinenca (107.2 FM a Sant Feliu de Codines o per internet; ser coordinador del Club de Bàsquet, estar al Correfoc, de tecnic de llums a un grup de teatre, militar a les JERC, i tot i que sembli increhible encara tinc temps per mi. Jajajajaja

Doncs el que dèiem, que avui toca escrit de la radio perquè ahir vam tenir programa amb les "mares" que poc a poc ja va sent "mares, i nens i nenes, i pares, i professors...". I així el programa va augmentant!! Les "mares" són les que fan el programa "Hi havia una vegada" i son tanta colla que ahir em vaig endur la càmera a l'estudi per fer fotos, perquè realment fa patxoca l'estudi quan el veus tant ple de gent i de vida. I m'ho passo molt bé perquè son molt divertides!!

I en aquesta vida sense els petits moments de diversió i felicitat no fariem res!

Records també a tots els altres programes, que us recomano escoltar sempre que pugueu!!! (Tu jugues, Veus, Faristol, QCA, Va de sardanes, Banquet amb les llagostes, Anem a la muntanya, Parlem del Barça...).

En fi, us deixo amb un parell de fotos. I recordeu, 107.2FM, segur que hi ha un programa per vosaltres!

Salut!

Pau.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies pau pels teus bonics comentaris sobre les mames de hi havia una vegada.
I t'agaiem la feina i la gran ajuda i paciència que tens amb noslatres

Anònim ha dit...

Està molt bé el teu blog... i sí, fas moltes coses!
La meva germana és una de les mares que hi participa sovint. Ho passen molt bé i és un programa molt divertit i que ens fa recordar una mica a quan erem nens.
Enhorabona!
Eva
http://evailesllunes.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Felicitats pel teu blog! I sí, tens raó fas moltes coses!!
La meva germana és una de les mares de Hi havia una vegada i em sento orgullosa!
La veritat és que el programa és molt entretingut i que fa que no oblidis el nen que ets.
Felicitats a totes!!!!
http://evailesllunes.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Sòc una de les mares que participo al programa i et vull dir que ens ha fet molta "il.lu", aquestes frases. Nosaltres ens ho pasem molt bé fent-ho, i ens fa molta gràcia quan dius- ..estem apunt... i nosaltres encara estem repartint papers,explicant l'anècdota de la setmana, convencen algun pare que inocentment ha vingut a acompanyar algun nen... i després i allò de les proves del micro que sempre dius...-més aprop del micro, no mireu avall ! -- i no sé perqué nosaltres tossudes, que ho fem alreves. Però ja veig que el programa té éxit i enseguirà tenint, ja que els que el fem disfrutem i tenim molt bon rotllo. Gràcies per la paciència, una mare que parla lluny del micro...
Anna