dissabte, 1 de desembre del 2007

Els tió cagarà corones pels regidors

Els que aquest matí hagin pogut assistir al Ple de l'Ajuntament de Sant Feliu entendran el títol del post d'avui. Al ple es presentava una moció que firmàvem conjuntament les JSC-SFC i les JERC-SFC. La moció demanava que, mitjançant vot secret els regidors es manifestessin sobre dos punts.

El primer: "Que l'Ajuntament expressava el seu rebuig a una institució arcaica i poc democràtica [la monarquia]".

El segon: "Que la República és un sistema de Govern més democràtic i participatiu".

Doncs bé, davant la sorpresa de més d'un, els dos punts de la moció han estat rebutjats per les quatre abstencions dels regidors de la oposició (els 3 de CiU i el regidor del grup ISF); 7 vots en contra de la majoria dels regidors del govern del PSC, i 2 vots a favor, 1 de la regidora ERC i l'altre (suposem...) l'Anna Miralda (PSC).

Haig de dir que em sembla increïble que la moció hagi tingut un resultat com aquest. Realment no sé què serveix que companys de les JERC demanin al Congrés que es perdoni als dos nois que van cremar les fotos dels reis a Girona, si ni tant sols aquí els qui ens representen accepten un fet real, com és el que la monarquia de democràtica no en té res i que la República és més participativa.

Davant el fet, el tió que cada any arriba a la plaça per cagar regals per als mes petits, ja ha declarat que té guardades una setena de corones per els regidors de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Salut i (avui més que mai) independència!

Pau.


PD. Comunicat oficial de la Secció local de les JERC

4 comentaris:

Arnau Ramírez Carner ha dit...

En aquest tema la JERC-SFC i la JSC-SFC crec que estem molt d'acord.

Em consta que el dilema i dubtes d'alguns dels regidors socialistes alhora de votar no ha estat poc. Però lo important, és que s'han decantat pel NO, i per molt companys de partit que siguem, no podem amagar el nostre sentiment de decepció.

Al meu bloc he penjat el Comunicat que hem redactat la JSC-SFC i que demà, al llarg del matí, repartirem pel centre del poble.

Espero que les dos agrupacions no ens donem per vençudes, i que aquesta moció pugui ser aprovada a Sant Feliu de Codines, fent història a Catalunya com el primer poble amb la valentia de fer públic el que pensa. Crec que en aquest àmbit, haurem de fer pinya.

Salut, socialisme i república!

Anònim ha dit...

pablinuuu!!!!

¬¬

jo em quedava am la actualització ultima k vas fer... cada coop pitjor...
aket blog m'agrada.. pro si comnça a parlar d política i esdevé un dels típics blogs on es parla d stfeliu i l'ajuntament, i els plens i aixo... peste, eee??

espero k la proxima actualitzacio sigui d'un altre tema :)


un ptunettt pauuuettt

Anònim ha dit...

deberíais volver a meter la moción por sanidad democrática, pero buscando apoyos en ciu e isf

Anònim ha dit...

pablinituuu!!!

ahir abans d'nar a dormir vaig pasar pl flogup i vaig veure el teu comentari, m va fer mlta ilusió, no saps fins a quin punt necessitava aquestes paraules :)

un ptunet i aniiimmsssss


;)