dissabte, 2 de febrer del 2008

Pendrive protegits


Avui obro una nova categoria al blog "Informàtica". Hi tractaré sobre questions curioses, novetats comercials, utilitats pels ordinadors, etcètera. S'afegeix així a la quinzena que ja tinc.

Fa uns dies vaig descobrir un programet realment molt útil. Es tracta d'un antivirus pel nostre pendrive (o iPod, o mp3, mp4...). La ventatge que té és que s'instal·la dins del pendrive, i lògicament, el portem sempre a sobre.

Així, cada vegada que connectem la nostra memòria a un ordinador, l'antivirus s'executa i neteja el pendrive si està infectat (per protegir l'ordinador), però lògicament també s'ocupa de protegir el propi pendrive si algun virus del PC intenta entrar dins el pendrive.

És una solució molt útil per tenir el nostre pendrive net, i també ajuda a no propagar els nostres virus als ordinadors de facultat, amics o empresa.

Podeu descarregar-lo a la seva pàgina principal. Tenen la versió per el pendrive, i la versió per al PC (el que vindria a ser un antivirus normal, per l'ordinador).

Plana principal: Antivirus Mx One
Un parell de blogs que en parlen (al google n'és ple): Blog1, Blog2

Espero que us ajudi, jo me l'he instal·lat. Si teniu qualsevol cosa, ja ho sabeu.

Pau.

PD.: Els usuaris que utilitzen Ubuntu (Linux) en comptes de Windows trobareu aquest post totalment inutil, doncs nosaltres no tenim virus als nostres ordinadors, ni hem de patir per si ens passen un pendrive infectat. I a més, de gratis. ;)