dimarts, 19 de febrer del 2008

We'll never walk alone

Cap de setmana de desconnexió mental, però de cansament físic. El dissabte de bon matí cap a Masella a esquiar. L'Albert ens va ensenyar el seu bonic apartament (ja ens hi hauriem quedat una setmana, allà! :P) i després directes a pistes. La neu no estava del tot perfecte, i a la part baixa masses cues. Tot i així, del Jumbo Tosa en amunt la cosa era prou acceptable, i vam poder esquiar prou ràpid i amb prou llibertat. Va servir, com a mínim, per passar un molt bon dia esquiant, rient, xerrant, i sobretot, desconnectant, fent una de les activitats que m'agrada més. Tot i el temps que feia que no esquiava, vaig ser el primer sorprès de veure que no havia perdut tant el tacte amb els esquís. L'Albert diu que això no es perd mai, suposo que deu ser com anar amb bici.

A la tarda recuperar-se una mica, enllestir les musiques de l'assaig general de "La Filla del Mar", i cap al Casal. L'endemà teniem un dels bolos més esperats de l'any, amb la secció "juvenil" del grup, a Vallirana, representant aquesta obra.

Crec que l'obra va anar molt bé. Mai es pot pretendre que surti perfecte, i hi ha públics millors i pitjors, però ens podem felicitar tots per la feina feta. I per part meva sobretot a l'Andreu que es va estrenar de fàbula, al Josep, i a tot l'equip tècnic, que tot i estar baixos d'efectius, ens ho vam muntar prou bé. I és que en el fons, si ens parem a pensar-hi, ens agrada massa, per no deixar de posar-hi tots els nostres esforços.

Ahir inici de setmana de nou, bastant més relaxat, i esperant que vagi baixant el nivell d'estress dels ultims dies cada vegada més.

Salut!

Pau.

PD. Proximament, fotos de l'obra, alguna de l'esquiada i noticies fresques d'Ona Codinenca!!
PD2: Un altre amb fotolog; en Gerard se suma a l'Albert, a mi, i amplia el club! Demano que ens poguem fer declaradors oficials de dies internacionals sense pràctiques d'EDDI i ProgramacióII!!! ;)