dimecres, 5 de març del 2008

Sobre el 9 de Març

S'acosta una data important. Un altre cop eleccions, democràcia. Espero que ningu falti diumenge! Perquè sigui de dretes o esquerres, radical o moderat, no hem de deixar de votar. És la única cosa que sempre he tingut clara, no podem deixar d'anar a les urnes. Si ho fem és ben be perquè desconeixem l'època en que no es podia fer. I millor que aquests temps no tornin...

Tot i l'intent dels principals partits polítics de polaritzar la campanya, està clar que ni uns ni altres ens convenen. De totes maneres, però, el dia 9 em costarà votar. Tot i que pugui semblar que tinc les preferencies de vot clares, aquesta vegada no em convenç gaire. No crec que tinguem el millor candidat, ni que s'hagi enfocat la campanya de la millor manera. Crec que estava clar que baixarem i enfocar la campanya com s'ha fet és gastar un bon cartutx en un mal moment.

La feina feta pel grup al congrés és bona, però crec que hi ha altre gent que ha sapigut dir les coses mes clares i traslladar millor el malestar i la mala gestió del govern central respecte Catalunya, al congrés.

Segurament donaré un vot de confiança. El fet és que no tinc ni anims de fer campanya per Esquerra. Però també és veritat que som els unics que apostem clarament per una independència de Madrid, d'Espanya, i això ens diferencia únicament dels altres.

En fi, que jo més que el dia de reflexió, estic fent "la setmana" de reflexió. Sigui el que sigui el que reflexioni, ens veiem diumenge al Civic!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

pabllliituuu!!!!!!

refelxionan de la política... jejjeje , estranyt de tu?? no pass!!!

aiix si jo hagues de votar, saps a ki votaria??
als verdss jajaja!!!
b en realitat no ho se, sort k encara no tinc el ¡s 18 i no he de votar, pk no se pas a ki vptaria :S


un ptooo pablushkii!!!!

liberals, moderats...

unionistess??
jajaaja
aixo em sona a historiaaa!! xDD

Pau ha dit...

Si, en tant en tant és bo reflexionar sobre la política. De fet ho faig més sovint del que plasmo al blog. (per sort de molts XD).

I això de que diguis que "tens la sort" de no poder votar no m'agrada eh!

Però sé que el dia que ho hagis de fer no et serà difícil triar el partit que representi millor les idees en les que penses i creus.

Una abraçada serreta!

Pau.
www.pauibars.cat

darrutri ha dit...

no sé si castigar algú avui. Entot cas, espero que no hi perdem tots plegats. http://truccurt.blogspot.com