dilluns, 28 d’abril del 2008

Certamen literari + 5a Mostra de Teatre infantil

Avui cal un escrit-resum, perquè si començo a escriure tot el cap de setmana ompliré pàgines i pàgines; de fet hauria de fer un post per cada dia, per separat, però com que l'humor no acompanya, i el temps no perdona, fem quatre línies de com ha anat aquesta setmana.

El dimecres dia assenyalat a tots els calendaris dels companys de les JERC. Després d'un més que sobrer estira i arronsa amb els de l'Ajuntament, quasi fins ben be el mateix dia i d'haver d'acceptar allò que ningú entén, ens plantàvem a les 9 del matí amb les roses a la plaça. I va ser tot un èxit, a quarts de 12 ja no en teníem! Ràpidament ampliem comanda, i ens quedem allà mateix fins la tarda. Tot un èxit. A més vam estar recollint firmes perquè el Bus Nocturn ens arribi a Sant Feliu, i ja en tenim tot just una cinquantena. Un bon inici de campanya.

Divendres a la tarda un gran repte per tots l'equip d'Ona Codinenca, i especialment per les mares de "Hi havia una vegada...". Fèiem la gala d'entrega de premis del 1r Certamen de Narrativa Breu i Poesia Hi havia una vegada. De nou ens trobem amb els problemes més increhibles. La sonorització anava a càrreg dels Tu Jugues, i mira que hem fet programes des de Sitges, Alcoi, i dissabte a Pamplona!! Doncs no hi va haver santa manera d'aconseguir internet al Centre Civic. Al final ho vam fer per telèfon. La sala del teatre del Civic, però, es va omplir de gom a gom, i crec que com a acte va ser prou exitós! Tot i ser la primera vegada, ens vam defensar prou bé, i va quedar ben rodó!

I per acabar d'arrodonir la setmana el plat fort: 5a Trobada de Grups de Teatre Infantil de Catalunya, a can Deixalles. Diumenge, a les 8 del matí ja rondavem per allà. Amb més son que gana, però cadascú fent la seva feina. Reconec que no em vaig poder treure les ulleres de sol fins ben be quarts de 10, i no perquè fossin de sol precisament xD.

En definitiva, 350 persones en total, de 9 grups de teatre de tot Catalunya, representant obres durant tot el dia. 30 minuts, 15 pel canvi (l'estress per tots els tècnics), i tornem-hi. Pujar volant al Jaume Balmes a dinar, que teníem el poble colapsat per la festa del país veí. Dinar amb pocs minuts i cap a ajudar als primers dels 5 que actuaven a la tarda. Cloenda final, i cap a casa. 20h.

Va ser realment una marató de teatre. Una gran aposta del Grup Deixalles'81 que una vegada més vam demostrar que tenim uan de les millors canteres dels grups catalans, tant en quantitat com en qualitat. Un èxit rotund, de participació, d'organització, de col·laboració i relació entre els grups. Grans i petits disfrutant d'aquest bonic espectacle.

La Federació i en Tanet ja ho van fer, però mai estarà de més: agraïr a tothom qui va ajudar. Perquè tot el grup es va volcar en la Trobada. Cadascú amb una feina concreta. Jo vaig estar ajudant a tots els grups amb el tema de la il·luminació i el so, però hi havia gent de muntatge que va estar dalt l'escenari perparant els decorats d'una manera efectiva, eficient. Hi va haver la gent que va preparar i servir l'esmorzar als que anaven arribant. Hi va haver el grup de mares (sí, les del certamen de divendres) que van servir el dinar i una mica més i no veuen la obra del Deixalles. Hi va haver qui va animar als nens entre els torns dels àpats i per anar i venir fins al Jaume Balmes.

Tot un seguit de gent que vam estar treballant perquè tot anés sobre rodes. I crec que ens hem de felicitar a tots per la feina aconseguida.

I fins aquí per avui. Que tot i ser un "resum", ha quedat prou llarg.

Avui programa directe del TuJugues. Amb visita inclosa, els guanyadors del sorteig de llibres de la setmana passada. Segurament els 3 oients més fidels del programa: la Montse, la Rosa, i el Roger. Com sempre, estress i emoció. I és que això de la radio té quelcom que... enganxa!

Salut i bona setmana!! Us deixo amb aquesta cançó.

Pau.

PD. Proximament, fotos de tot això. Haig de recopilar material, només em faltaria anar amb càmera pel món...

Luar na Lubre - Chove en Santiago