divendres, 4 d’abril del 2008

Dos més un!

Doncs després d'una bona temporada out, tornem a ser per aquí, amb noves cares, noves energies i nou trimestre XD. Segurament el segon trimestre acabarà molt dignament, però encara estem a l'espera de que els professors es dignin a corregir els exàmens. Però de moment la cosa avança bé! :D

Consideracions resumides d'aquests dies:

Els nostres polítics cada vegada hi toquen menys...

Els components del Tu Jugues comencem a semblar polítics, seguint l'afirmació anterior, ja que no en tenim prou de seguir fent programes especials, sinó que hem de fer "exteriors" fins hi tot amb el programa setmanal.

Se'ns acosta una temporada de feina a Can Deixalles. El dia 27 tenim la "Trobada de grups infantils de teatre amateur de Catalunya". Es podria traduir també com "eldiaquetotdeixallesaniràdecul", especialment els tramoies i tècnics. Ens hi posem a les 9 del matí, i un total de 9 grups de teatre passaran un rera l'altre per fer diferents obres d'una mitja horeta. Acabarem (?) a les 7... 8... qui sap... xD Més endavant tenim bolo a Monistrol (1 de maig) i Festival Infantil (les obres de "final de curs" dels nostres grups infantils) (11 de juny).

S'acosta festa Ubuntu. Segurament ja heu vist el banner, però us ho explico! El dia 26 (si, si, el dia abans de trobada...) s'està muntant una Intall Party. En què consisteix? Podeu veure tota la programació i inscriure-us aquí, però bàsicament serà una trobada de tots aquells catalans a que vivim tranquil·lament sense virus, sense pagar pels programes, i sense que el nostre ordinador es pengi (és a dir, utilitzem Ubuntu, Linux). Instal·larem la nova versió que surt en breu, ens veurem les cares, farem de tot, i ens ho passarem molt bé!

La radio tira endavant i la segona enquesta ha deixat palès el que ja feien els recorreguts meus i den Tonetti pel poble amb el cotxe (xD), que hem guanyat cobertura quasi total ( i de fet encar millorarem un pelet més) a més de qualitat. Ona Codinenca ja arriba a tot el poble, de la rotonda al pavelló, i fins a les banderes de Gallifa!

Com no podia ser d'altra manera, el cap de setmana post-exàmens ha estat genial! El dissabte a Sitges amb els TuJugues, retransmetent un partit impressionant del CIPSA Sant Feliu. Al blog podeu trobar l'audio del partit i el reportatge (by me :D) dels 3 gols del Sant Feliu.

I l'endemà a casa l'Sther a complir amb la seva "Proposta Primaveral Excepcional" :D Una barbacoa amb la crème de la crème SantFeliuenca. El temps acompanyava, el menjar boníssim, la companyia millor!, i les preocupacions a casa!! Un molt molt bon diumenge. L'únic punt feble... ningú va fer una puta foto per penjar aquí! :(

Queda pendent el post sobre Sitges, però per avui res més, que la cosa és prou consistent!

Salut i solet!

Pauet.

PD. Si us interessa, busquen col·laborador a Buscant a Wally... crec que paguen bé... ;)

3 comentaris:

Afontcu ha dit...

Sí que ho teniu ben muntat, per allà dalt...Aquí Caldes la ràdio està bastant abandonada, no del tot però no té gaire èxit...

Salut!

Anònim ha dit...

pablituuu!!!! :D
x fi actualitzem, eee xatu??
esk ja saps... si no actualitzes ni et comentu jjejej!!!

trobada... buff!!! sperem k no hi hagi gaires examens pl mig... pk si es axi m'ho haure de replebntejar... k tu dius k et fara anar de cul.. pro al menys no et tocarà córrer ¬¬, o sii xDDDD!!

en fi ens veiem el findeee,

un petooo :D

Anònim ha dit...

aammsss... i vist k tens poca feina... pk no et fas tu tamb del blog del wally??

^^