divendres, 25 d’abril del 2008

Roses, llibres i solet!

Ahir un molt bon dia! Vam estar amb les JERC-SFC matí i tarda venent roses i recollint firmes perquè el Bus Nocturn arribi a Sant Feliu. Vam poder parlar amb molta gent. De tots colors, de totes bandes, canviant opinions. Haig de reconèixer que no ens esperàvem que la idea ens funcionés tant bé com ens va anar. Realment hem quedat sorpresos.

La gent va respondre molt bé. Durant el matí hi va haver un degoteig constant de persones, i a la tarda, amb l'acte infantil que havien muntat, la plaça es va omplir de gom a gom. A més el temps ens va acompanyar, i va acabar d'arrodonir el dia!

Felicitats a la princesa i a l'Albert que van guanyar dos premis dels Jocs Florals del Manolo Hugué, ella amb una història molt especial. Un dia de roses, i de llibres; perquè et regalin "Cabòries" del Polònia de TV3" i "La ciudad de los prodigios" d'Eduardo Mendoza, però també per regalar (La catedral del Mar - Ildefonso Falcones). Sempre he pensat que els nois hem de regalar una rosa però també un llibre, doncs allò primer no perdura. De totes maneres aquests llibres es posen a la cua, perquè farà cosa d'un parell de setmanes he començat "El Codi Da Vinci".

I pròximament què? Doncs demà divendres a la tarda la Gala d'entrega de Premis del Certamen Literari d'Ona Codinenca, la Biblioteca i la Pinya. Dissabte festa d'Ubuntu!! Que ja tenim la nova versió 8.04, a Caldes de Montbui. Trauré el cap i pujaré cap a rematar els preparatius per diumenge: la 5a Mostra de Grups de Teatre Infantil de Catalunya, que fem a Can Deixalles'81, organitzat també amb la Federació: tot el dia; 9 grups; 8 hores de teatre; més de 300 persones...


Tot això un cap de setmana en què també hi ha Consell Nacional de JERC a Alacant (al qual no puc assistir, malauradament), Festival de Patinatge també diumenge, i el centre del poble tallat per la Fira d'Abril... En fi... què us jugueu que diumenge vinent no hi ha res?

Salut i força!

Pau.