divendres, 9 de maig del 2008

75 anys JERC

No sé si ja l'he penjat abans, però és que aquest vídeo m'encanta:



9 comentaris:

Anònim ha dit...

pauuu!!!
ml xulu el video!!
coi de jerc sm'acabarà agradant i tt!!^^ jehejejeje!!
ei ens veiem demà, no crec k vagi al correfoc pk tinc classe :(
veuras al ton? weno es igual ja li ho dirés jo...


un petoo

Pau ha dit...

Ja veurem què fem perquè em temo que amb el temps que fa i el que es preveu... tindrem un correfoc una mica passat per aigua... però en fi... esperem que ens deixi una petita treva... (i segueixi, que falta fa!).

Petons!

Pau.

Anònim ha dit...

Un bon video!
Company salvem les Jerc's

Anacrònic ha dit...

És una llàstima que moltes vegades algunes ideologies es perden pel camí, o simplement amb el temps es podreixen - com en el cas del PSOE -

Pau ha dit...

Aires de pagès: no és pas meu, eh!, però realment està molt be. :D I crec que les JERC no cal salvar-les... ;) Aquesta acampada serà de les més grans!

Anacrònic: Certament, cada vegada se'ls veu més el llautó a aquesta gent. Si no s'espavilen i de debò, en tenen per 4 dies.

Salut!

Anònim ha dit...

Vols dir que no?

http://www.e-noticies.tv/canal-actualitat/homenatge-a-xirinacs-1014.html

Pau ha dit...

jajajajaj molt bo el video. En tot cas crec que si ens hem de posar a salvar quelcom, salvem l'independentisme, i l'esquerra en general. Que els de la dreta sempre van junts i nosaltres no hi ha santa manera. Som 4 i 3 que s'ostien... ja em diràs!

;)

Salut!

Anònim ha dit...

Només demano un canvi d'aires dins el partit. Que entri gent nova amb idees noves, jovent nou davant les jercs i compromeses amb l'independencia i el país.

Hi ha un moment que ja no és questió de triar entre l'esquerra o dreta em de dir: o Espanya o Catalunya! Tu tries el cami: O busquem dialeg amb els catalans o amb en ZP i/o el PP?

Pau ha dit...

Crec que nosaltres (com a mínim jo) tinc clar el que haig de triar. També crec que cal relativitzar una mica el pes de les JERC dins d'"el partit" (ERC) que en el fons són els que acaben triant entre ZP i/o el PP com comentes.

I el canvi d'aires es pot fer perfectament, fa pocs anys que estic a les JERC però puc dir que no som pas una organització tancada ni que exclogui aquells qui pensen diferent. És més, crec que en aquest sentit ens diferenciem bastant de qualsevol altre partit!

Salut!