dilluns, 5 de maig del 2008

Monistrol + Pamplona, esports a sac!

Aquest pont hem estat tots bastant entretinguts. Començàvem amb el primer "bolo" de la secció Juvenil del Deixalles'81, amb l'obra de la Filla del Mar. Ja l'havíem fet altres vegades, a casa i a fora, però sempre havia sigut concurs o mostra de teatre. Dijous en canvi era un "bolo" amb totes les lletres. Actuar per actuar, per fer teatre! Les esperances dels moments abans del dia de l'obra no eren gaire altes (la Serra i la Kal ho comentaven), però ho vam salvar prou bé. Potser algú no hi estarà d'acord (xD) però jo crec que el fet de pujar tota la colla amb els de muntatge és positiu, i a més s'agraeix l'ajuda! A l'obra vam fer algun error, però sense aquestes petites anècdotes no seria el mateix!

L'endemà un servidor no feia pont, i vaig baixar a la Pompeu a fer 2 horetes d'Analisi Numèrica. Tot just arribar a Sant Feliu, començar a preparar el viatge a Pamplona de l'endemà.

Ha anat molt bé! Com no podia ser d'altra manera, el Ton s'adorm i els del bus ja ens han d'esperar... però salvats els primers moments d'estress, carreguem els equips i maletes al bus i marxem! Prou clamats (sobats) fins a Lleida, fem un break, i amb "King Kong" (xD) fins a Pamplona. Arribats allà el temps just d'instal·lar-nos a l'hotel on "oh, meravella!" tenim wifi "by the face". Dinem una mica, preparem (gràcies a les habilitats de'n Baget) el cable de xarxa que necessitem, i marxem cap al pavelló.

Unes instal·lacions molt bones, sumat a les bones gestions del productorman-Tonetti, fan que les coses siguin senzilles (quasi més que des del Civic... encara que sembli increhible), i connectant, configurant IP's i DNS tot rutlla a la primera! Mentres anem muntant el nostre sarau, ja estem connectats a Ona Codinenca per internet, seguint el partit que retransmeten des de les 16h en Vernet i en "Xuso" des de La Garriga, entre el Sant Feliu i l'Olimpic. El partit s'emet amb la unitat mòbil de Radio Silenci i i s'envia als seus estudis, des d'on sona a tota la Garriga, i es transmet a Ona Codinenca, que emet al 107.2 de Sant Feliu i a tot el món per internet! Al final, decepció pel resultat. Ja falten pocs minuts perquè connectem nosaltres. Mentre acabem de retocar les coses en Quim ja està en antena via telèfon, comentant el resultat del Futbol (0-2).

Quan acaben, en Ramon Puig i l'Enric Terencio tiren 4 falques per poder fer el canvi, i connectar amb nosaltres a Pamplona, on a les 7 i poc prenem les rendes del programa i comencem a comentar el partit d'hoquei. Des de Sant Feliu ens informen que sona perfecte, gairebé com si fóssim a l'estudi! Això ens fa molt contents!! I encara més quan l'equip aconsegueix guanyar (Graficas San Antonio 1 - Cipsa Sant Feliu 2) un partit que es preveia prou difícil. Durant el partit comentem jugades, altres resultats dels partits d'hoquei (per sota del Cipsa també guanyen i ens empaiten...), gent al xat animant a l'equip; i al final parlem amb els dos entrenadors, just abans de tancar la transmissio.

El que ve després es mereixeria un altre post, però es podria resumir amb un bon soparet de tapas, al mític carrer de l'Estafeta i festa i festa fins que el cos diu prou. No hi ha detalls: tot i tenir l'exclusiva periodística dels fets, el que passa a Pamploan es queda a Pamplona.

El viatge de tornada lògicament molt més tranquil que el d'anada, sobretot pel cansament i la son. Descarreguem a la radio, i cap a casa!

I avui exàmen a primera hora per començar la setmana prou bé! ;)

Agur!!

PD: Podeu baixar-vos els dos partits des d'internet.