diumenge, 15 de juny del 2008

Diumenge de ciència!

Avui hem anat de visita al CosmoCaixa. De petits hi havíem anat, quan encara se'n deia Museu de les Ciències, però aprofitant que l'Albert i l'Eva tenen convidats francesos d'intercanvi, i que vulguis que no algun coneixement més hem anat adquirint al llarg dels anys..., doncs hi hem tornat.

Primera sorpresa, amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diba entrem "by the face", :D. I la segona, tercera, quarta... n-èssima..., doncs cada una de les coses que hi ha per veure, sentir, provar, llegir, experimentar i entendre!

Tots els cursos dels instituts haurien de fer una visita obligatòria aquest lloc. M'ha encantat. Primer tota la banda d'experiments físics, comprovacions de lleis, i experiments amb quantitat de "formules" que hem anat estudiant i que fan funcionar el món.

Després tota la part d'animals, plantes, biologia (a la qual la Serra s'havia ja adelantat feia estona...) que estava realment bé. Tot seguit una de les millor coses: el Bosc Inundat. Una recreació del clima, de l'atmòfera, pluja, ocells, arbres d'un tropical que només entrar-hi ens hem tret tots els jerseis! Realment com si et traslladessís allà mateix.

I per acabar, una sessió al planetari, que sempre impresiona donat el típus de projecció que és, però que, segurament per la torticulis que ens ha agafat a tots, i perquè crec que aquell tema no era pas el millor (la gènesis) no ens ha acabat de fer el pès.

Una visita recomanable a tothom, i perfectament repetible! Segurament amb més temps del que portàvem avui, perquè és un lloc que no te l'acabes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

paaauu!!

que sàpigues que ja feia dies que havia vist la renovació del blog, però que no trobava el moment per comentar, però es clar com que... "ara estic de vacances..:P"
bé felicitats per les reformes, està quedant molt bé! :)
Lo que vaig veure a primera vista va ser la foto, i és que amb aquella que tenies qualsevol hagués dit que eres un fill del marr... ahhahaha!!
així m'agrada!! sant sadurní ;D!!

ress xato! k ja aniré passant comd e costum!!

bona setmaana!

Juditt

Pau ha dit...

Merci Serreta!!

Ja ho se ja que estàs de vacances... 2 mesos a EUA, qui t'ha parit!!!! jejejeje

nose si el retocaré o el deixaré així tal qual, ja veurem. En tot cas després d'exàmens!

Un ptonet!