dimecres, 4 de juny del 2008

Sopant amb el President Jordi Pujol

Doncs sí, el President Jordi Pujol va venir dilluns a Sant Feliu a presentar el seu llibre "Memòries 1930-1980", a la biblioteca. No vaig poder anar a la presentació perquè teníem programa en directe a la radio, però si que vaig anar al sopar posterior amb tot de gent de Sant Feliu.

Tot i no ser evidentment del color polític de la gran (o quasi totalitat) de gent del sopar, sempre és interessant sentir parlar a una persona que ha sigut president de Catalunya durant 23 anys. I va estar molt bé. Tot i que és cert que potser érem masses pel tipus de sopar que es pretenia, tothom es va presentar, i vam poder parlar amb el President de la situació dels joves "mileuristes" (i els sub-mileuristes, oi Ton?), de la situació econòmica, del país, de l'educació, i com no de política (aquí sí que amb un evident "CiU som els millors i els demés no valen per res", però bé, ja sabem quin color tenia el sopar).

I parlant parlant, se'ns van fer quarts de dues! Aquest home semblava incombustible! És una persona amb qui parlar i escoltar-lo durant hores! Tot i que, clar, és extremadament intel·ligent, i té prou làbia per respondre una pregunta en 45 minuts i en el fons no respondre allò preguntat.

En fi, un sopar molt interessant, i una bona estona. Intentaré aconseguir alguna foto per penjar-la per aquí.

Salut!