dilluns, 23 de juny del 2008

Tota una temporada "jugant"

Doncs sí, avui toca parlar d'aquest programa amb una mica més de calma que la que li dedico normalment. Perquè tot i les hores que et pren, acabes veient que són unes hores magníficament invertides.


Aquest post va per aquells moments que no es transmeten per les ones, aquells viatges a Alcoi, Sitges, Manresa, Pamplona; darrera d'aquest parell de culs inquiets d'en Ton i en Quim. Va també per aquesta comunicació que hem acabat agafant mica en mica. Aquelles mirades de l'estudi a la peixera que ja entenem el que volen dir. Aquells gestos, aquells pensament, que ja quasi acabem deduint, sobre l'altre.

I com no per l'emoció, aquelles pessigolles que m'agafen cada dilluns a les 8.59 del vespre, quan som a punt de començar el programa. Veu al Quim, sintonia, i endavant amb 1 hora d'actualitat esportiva local (que més d'una vegada ja és internacional).

I com no, per tota la gent que ha respost, perquè sense vosaltres no tindria cap sentit moure la quantitat de coses que movem. Sembla un tòpic, però en aquest cas és així de real.

Segurament es massa tard per expressar millor tot això, però de moment queda així, ja farem un retoc si s'escau. Tujugaires, ens retrobem tots per setembre!!! (o potser abans?...).

Salut!


Us deixo un video de calma nocturna:

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Estigues segur que sense tu, res d'això hagués sigut possible.
Ets un autèntic crack!

jüdit ha dit...

el ton té raó!!

x cert...

d'on vé això de les fogueres a la nit de st joan??

un petó :)

jüdit ha dit...

pauuu!! uqè has fet que firmo directament i es posa sol el nom??

vaya crcak... jaaja

Pau ha dit...

Ton: jejejeje però si aquí el que no descansa mai fent treballar el cervellet ets tu!! ;)

Serra: jo no he fet res... ja m'ho explicaràs perquè tampoc entenc a que et referixes.

Unknown ha dit...

Impressionant... bé, com sempre. La veritat és que el Ton té tota la raó, sense tu res d'això hagués estat possible. Alhora que tu també tens tota la raó, sense el que mai fa descansar el cervellet la travessa d'aquesta temporada hagués estat mancada de color i hagués passat completament desapercebuda.

Sou el motor del programa i d'un alt % de la ràdio (juntament amb el dire, el Sr. Mir). No defalliu cracks!

En tot cas, ja que estic en el teu blog deixa'm que ho personalitzi en la teva figura amb un: "Moltes gràcies per tot i felicitats per la feina ben feta!"

Pau ha dit...

Sempre intentem fer-la bé! I crec que aquesta temporada podem estar-ne tots ben contents. Ha quedat rodona, i amb molt bon gust de boca!

Una abraçada Quimmmmm!

Pau.