dilluns, 21 de juliol del 2008

Gràcies

Navegant pel mar de blogs, he caigut a "l'illot" de "Cabaret de Paraules", més concretament a aquest post.

I com que no m'agrada tenir el blog de vacances (tot i que ho seguirà estant, il·lusos... jejeje) doncs faig aquest mini-post per donar les gràcies a la Gruuu, a la Mhooo, a l'aL, a la Bertiññha, a la Serreta, al Jofrins, al Jerry, a l'Anna Jané, a la Marta, a la Fioneta, al Planeta Kappa-x, a en Ton-Tonetti, a la Freixenéééh, a l'Skimaleet, a la Martona, al Bella, al Khikhuuu, la Maria, el Didac, i tots els jerkis, diables... I com no a en Quim, en especial.

I fins aquí per avui. Fa uns dies publicava un post sobre el llibre "The Da Vinci Code", i el cap de setmana passat vaig veure'n la pel·lícula. Us emplaço a fer ambdues coses si encara no ho heu fet. L'una complementa magníficament l'altre.

Salut!

PD. Gràcies també a les 5 persones que tot i penjar un escrit de "tancat per vacances", retornen l'endemà, l'endemà passat, i el següent, incansables, al teu blog per saber si has actualitzat :)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

pauuuuu!!

jejjej m'agrada aquest post que dediques als teus lectors, sobretot perque hi soc present!! jejej

jo aquests dies no m'enrecordo gaire de Pluto pero t'asseguro que quan trni a casa ja m'hi tindras cada dia jajaja!!

he trnat de la ruta per Oregon!! dema dia de descans i de rentar roba i dema passat me'n vaig a San Jose no se quans dies! a casa la meva tieta!! que m'ha promes la costa Californiana i com no el Golden Gate!! :)

per aqui america he vist de tot: ossos, antes , esquirols, coyotes, bambis, focas i fins i tot lleons marins!! pero no hi he vist cap PAU! us trobo a faltar!!
ara mateix soc a la meitat del meu vuatge i estic convenssuda que la tornada sera molt especial!

petons i salut!!

Pau ha dit...

Faltaria més que passessis per aquí cada dia estant dos mesos a EUA, Serreta. Disfruta del viatge i ja et posarem al dia quan tornis.

Per cert, VAIG REBRE LA TEVA POSTAL! i em va fer molta il·lusió!! Esperem veure també quan tornis (o via mail) una foto teva amb el Golden Gate de fons, eh!!!

Nosaltres també et trobem molt a faltar noieta! I ara que el trio maravilles marxa a Cadis encara més!! :(

I sobre la tornada, no crec que sigui tant... només serà un FESTIVAAAAL!!! (I unes quantes hores d'anegdotes, explicacions i canvi d'experiències, no ho dubtis!!)

Molts petons siberans serrins!!

Passa-t'ho molt bé i cuida't molt!!

Pauet.