dissabte, 6 de setembre del 2008

Ona Codinenca 2008-2009

Ja fa uns dies que a Ona Codinenca estem muntant la pròxima temporada. Tinc ganes de que comenci aquest curs perquè la radio agafa unes dimensions considerables. L'estiu ha servir per descansar, però també per mica en mica anar pensant què ens faltava, en què podíem millorar, i proposar així noves idees per la radio.

La majoria de programes ja es comencen a moure de cara a l'inici de les emisions. Al Tu Jugues ja hem re-obert el www.tujugues.com, (amb nova imatge gentilesa dels germans Hidalgo),

A la graella hi haurà 4 o 5 programes nous, (tot i que hem de lamentar un parell de pèrdues) a més de les transmissions quinzenals de tots els partits que jugui l'equip de futbol, fora de casa (a partir del 29 de Setembre, lògicament).

A més, aquesta temporada (com fem constantment) millorem també en el principal aspecte de la radio: la qualitat de so. Tot i no ser encara del tot operatiu, la temporada començarà amb una cobertura total del poble, i en una més que bona qualitat de so.

A nivell d'infraestructura, la redacció d'Ona està quasi bé acabada i aquest any, degut als directes que van seguits, hi haurà dies que treurà fum. La única cosa pendent és pensar com solucionem el caos informàtic que hi ha a Can Buixó, i que fa que la xarxa falli ara si ara no, mentre no fan la reforma integral de l'edifici (de la qual ja hem vist els plànols, i fa molt bona pinta :p ).

I per escenificar una mica totes les millores, incorporacions, programes, horaris, i novetats que tindrem aquest any, evidentment fem un acte de presentació. Enguany ve en Joan Maria Pou, presentador del "Tu diràs" a Rac1, i locutor principal a la mateixa emisora dels partits de futbol del Barça. A més estem preparant l'acte a consciència i crec que serà molt lluít, amb més d'una sorpresa.

Us espero a TOTS divendres 26 de Setembre, a les 20h, a la sala d'actes del Centre Civic, per donar el tret de sortida a la temporada 2008-2009 d'Ona Codinenca. I que a partir del dia 29 estigueu enganxats al 107.2 de la FM; segur que hi ha un programa per vosaltres!!

Salut, i radio!!

Pau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

neminan?? jajjaja!!
ja l'aixacarem dreta ja aquesta temporada!! que tremoli ona codinencaa!! ajajaj!!


va un petó i apreta q ja queda menys!

:)