diumenge, 21 de desembre del 2008

Tot fent "vacances"

Sí, "vacances", i no pas vacances, perquè moltes festes no és que faci! xD Però reconec que tot el que faig m'encanta i m'omple moltíssim.

D'una banda divendres passat vam començar amb el curs de monitors. De moment va molt bé! Crec que em servirà per aprendre, entendre i millorar moltes coses com a monitor, educador i persona.

I evindentment també estem al 100% a Can Deixalles '81. Avui hem fet la primera sessió de Pastorets. Després d'un turbulent assaig general d'ahir (que a més no vaig poder fer). Ara queden 3 generals més, i 3 dies de funció: 25 i 26 amb els grans, i el dia 1 els ressacosos Pastorets Infantils. Avui ha anat molt bé, perquè feia temps que no veia uns pastorets Infantils amb la sala Plena. I això ens fa sentir de meravella!!

Ahir a més vam fer la gala d'entrega dels premis a l'esportista Santfeliuenc de l'any 2008, el TuJugaire'08, també al Casal. En categoria masculina va guanyar Siso Cunill, pilot de les World Series Renault; i en femenina Ivet Figueras, patinadora del CIPSA Sant Feliu.

I per si això no fés un nadal prou apretadet, s'acosten també els dies de Quinto! Amb moltes ganes, que aquest any la gent ha respost de meravella! Us hi esperem a tots!! Per tornar a sentir "tota la música", "els estripats", "el sant josep n'era fuster" o "els dos ànecs". Aneu repassant!!

I per acabar una abraçada a tots els Jerkis!!! Que amb tanta activitat siberiana no puc ni assistir al Sopar de Nadal!! I ja fa massa que us perdo la pista!

Un petonàs a tots!

Salut!

Pau.