diumenge, 8 de febrer del 2009

Tot acabant el curs


No he tingut massa temps d'escriure fins ara, però ja fa una setmana que hem acabat el curs de monitors de lleure que fèiem al Centre Cívic aquestes festes de Nadal i caps de setmana de gener, portat per educadors, psicòlegs i monitors d'Educa.

La valoració que faig del curs és totalment positiva, i crec que ho és per la gran majoria de gent que l'hem fet. Haig de dir que l'últim dia quasi tots vam coincidir en creure que havia sigut massa curt. Sessions de psicologia, pedagogia, música, teatre, danses, salut, plàstica, planificació d'activitats, contes, jocs, relaxació, o una excursió de tot un dia van ser algunes de les moltes coses que vam fer.

Ara, amb les 100 hores teòriques al sac, queda buscar un lloc on fer les pràctiques; a l'estiu segurament.

Destacar la participació de part de l'equip de l'AE Makalu, on justament estaria molt bé fer les pràctiques, que sens dubte ha servit perquè aquesta entitat millori i creixi en la qualitat de la seva educació a traves del lleure.



2 comentaris:

Arnau Ramírez Carner ha dit...

M'alegro molt, Pau, de que majoritàriament en feu una valoració positiva. Aviam si les pràctiques, allà on les faci cadascú, van igual de bé!

Salut!

Pau ha dit...

Esperem que sí, Arnau. I que els seguim tenint fornades de monitors per molt temps!

Salut!