diumenge, 17 de maig del 2009

Cap de setmana radiofònic

Doncs aquest cap de setmana podríem dir que ha estat 100% radiofònic. Dissabte a la tarda vam estar amb el Ton a La Garriga, amb els companys de Radio Silènci, que feien un programa molt especial. I és que es tractava de la transmissió del Festival d'Eurovisió 2009.


El programa d'una banda em generava un escepticisme total, ja que si bé algun any he seguit el festival tot sopant, per norma general no he sabut ni qui hi anava. D'altra banda, la idea de transmetre el festival per radio, amb trucades a Prado del Rey (amb una infiltrada al plató de TVE), i entrevistes prou sonades com la de Las Supremas, prometíen un programa si més no entretingut.


Val a dir que els companys de La Garriga ho van fer d'alló més bé, i van fer divertides més de 5 hores de programa, que començava amb la no-emissió per part de TVE del programa previ al festival, degut al llarg partit entre Rafa Nadal i Novak Djokovic. Tot comentant la friki indignació per part dels "eurofans" (paraula desconeguda per mi fins ahir...) del xat que esperaven veure la seva estrella i que ja en teníen prou de tenis, i parlant en directe amb la Mila (enviada al plató) van passar l'estona fins a l'inici de les cançons.


I tot això mentre seguíem també el partit entre el Vila-Real i el Madrid, que ens va donar l'alegría de la setmana!



Lligat amb això, i sens dubte, la millor frase de la nit: un comentari d'una "eurofan", que preguntava perquè a Barcelona tothom pitava si la representant espanyola, Soraya, havia quedat penúltima en les votacions. Senzillament increhible.


I avui al matí ens ha tocat anar amb en Quim i en Ton, d'Ona Codinenca, a seguir el partit del primera territorial del CF Sant Feliu a Barberà. Una vegada més apostant per les noves tecnologies. Apostant per internet mòvil (3G), que amb una fantàstica cobertura a Barberà ens ha permès emetre el partit en molt bona qualitat.


Llàstima que els resultats no hagin acompanyat, i el Sant Feliu hagi perdut per 4 a 0. Per contra, en Txuso des del Camp de Sant Feliu ens informava entrant al xou via telèfon per dir-nos que el tercera de futbol guanyava per 8 a 1 a Sant Feliu i que jugaría la promoció a segona territorial!!!



A més a més, en Pol, d'Un Banquet amb les llagostes, s'ha encarregat d'estrenar els cubs nous d'Ona Codinenca amb el primer exterior: la Fira del Rellotge de Sant Feliu, on ha anat per entrevistar a gent i recollir l'ambient que s'hi ha viscut.




Com veieu, un cap de setmana completament FM! I que ha acabat escoltant per Rac1 el partit i les reaccions posteriors d'aquest genial Barça que ja ens fa somiar amb el triplet!

"Saperas, és Roma?? És Roma Pou!"

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Quin monstre, no pares de tocar botons amunt i avall.

3G power!!

Pau ha dit...

D'això es tracta, no?? ;)