divendres, 22 de maig del 2009

Ona Codinenca en viu i en directe

Avui us explicaré una de les últimes mogudes que estem preparant a Ona. Per celebrar el final de temporada (finals de juny), ens hem animat a fer una de les coses que ens agrada i ens motiva més: treure la radio al carrer!

Així que la última setmana de la radio farem tots els programes en directe des de la biblioteca i oberts al públic. Val a dir que cada programa està preparant coses especials a nivell de continguts per acabar la temporada de la millor manera!

Esteu tots convidats a venir a la biblioteca Joan Petit i Aguilar a veure la pinta que fan els locutors dels vostres programes preferits!

El divendres 12 engegaran la setmana especial els companys de l'Un Banquet amb les Llagostes. El dia 15 tindrem "express" radiofònic amb La Xarranca, el Tu Jugues, i l'Anem a la muntanya. Dimarts 16 els companys del Barbyturik i del Veus. Dimecres 17 el Va de Sardanes seguit de la bogeria del Narinan. Dijous 18 els comentaris del Parlem del Barça i l'actualitat del poble amb els Que consti en acta. I per rematar la feina, el Fase Alternativa del dissabte 19!

Ja ho sabeu, tots convidats a veure els programes en directe!