divendres, 30 d’octubre del 2009

Posada al dia - Nova temporada d'Ona!

Una altra moguda que he tingut aquest setembre ha sigut l'inici de la nova temporada d'Ona Codinenca. Vam començar les emissions de la nova graella el dia 21 de Setembre (sí, amb la ressaca de Festa Major).



Com a novetats d'aquest curs, tenim la incorporació a l'equip d'Ona Codinenca de l'Albert Elias, la Clara Valls i la Cristina Gómez, que fan l'"On hem anat a parar", un programa on quinzenalment visiten un país i aprenem la seva cultura, la seva música, la llengua... i intenten parlar amb algú que hi hagi estat. També tenim la Mercè Anento, la Maria Colom i en Wolf que s'han animat a fer el "Va un cargol i derrapa" un programa que combina imitacions amb informació d'actualitat, explicada amb una genial conya marinera que exporta el trio de locutors. A més en Pau Corderas i en Pep Barberà s'han animat a fer un programa sencer de cuines, i cada dissabte i diumenge al matí ens proposen diferents plats.



Tot això ampliat amb col·laboracions amb altres radios, que ens permet per exemple disfrutar de "Les 7 llunes màgiques" i "Punt Musical", de Radio Silenci (La Garriga), de Peluts (Mataro Radio) i de Catsons, JazzFM i Informatius de ComRadio!



A banda de totes les novetats de programes, una cosa de la que estem tots molt satisfets és la rentada de cara que s'ha fet a la web d'Ona. S'ha renovat completament per ampliar continguts, millorar-ne l'estètica i facilitar-ne l'ús. El dia 16 d'octubre, en companyia d'en Quim Morales, presentàvem la nova graella i la nova web, que ja és totalment accessible. Mica en mica anirem millorant i acabant els continguts de cada programa.



L'altre tema pendent que tenim aquesta temporada és l'estrena dels nous estudis de Can Buixó, que esperem que estiguin enllestits a principis del 2010. La veritat és que tots en tenim moltes ganes! Us emplaço a obrir la graella i a escoltar els programes d'Ona, segur que en tenim un que us agrada!

Salut!