dissabte, 19 de febrer del 2011

Navegar amb seguretat a Facebook

Si fa uns dies parlàvem de crackejar la protecció WEP de xarxes wifi, avui faig un post sobre la seguretat a Facebook. Fa un temps es parlava a la xarxa d'una extensió del Mozilla Firefox que permetia saber les contrasenyes de xarxes socials i altres webs de la gent que estava conectada a la mateixa xarxa wifi que tu.

Una de les coses per le quals això és possible és que Facebook no fa servir la navegació segura (https) durant tota la navegació de l'usuari a la pàgina, si no que només ho fa quan s'inicia la sessió.

El que es pot fer és configurar-ho perquè sempre que siguem a Facebook fem servir la navegació segura. Aquí us deixo els passos per fer-ho. Són 4 cliks i us ajudarà a protegir la vostra privacitat.



1. Entreu a la configuració del compte



2. Seleccionem "Seguretat del compte"




3. Activeu la navegació segura (https) i deseu els canvis.


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon escrit Pau, i molt útil!
He pogut comprovar però que algunes aplicacions de facebook (com per exemple la que t'enllaça twitter i facebook) no es poden utilitzar amb https activat... una llàstima, no es pot tenir tot :(

Fins aviat!!

Pau ha dit...

Jo també m'hi he trobat, però mira, prefereixo desactivar-ho un moment i accedir a l'aplicació...

Ara, vols dir que amb https directametn l'app no funciona? O que no pots accedir-hi per canviar configuracions i altres?

Jo faig servir "Selective Tweets" per linkar FB i Twitter amb el hashtag #fb als twits que vull i em funciona bé! :)

Merci pel comentari crack!