dimarts, 5 d’abril del 2011

Primaries de Champions

Fa temps que s'ha instaurat la idea de que nous partits que neixen són molt ben parits i molt genialment assemblearis perquè fan primàries amb tots els militants de la secció local, comarcal o la que pertoqui. Els que em coneixeu ja sabeu que sóc partidari de la implicació de totes les persones en un partit o en qualsevol organització social, cultural, etcètera.

Companys, una cosa és fer unes eleccions primàries per elegir el candidat que es presentarà sota unes sigles, i l'altra és fer un sorteig de Champions on les boles van sortint amb un ordre tant indeterminat que el resultat final deixa bastant que desitjar...

A Esquerra fa molt temps que es fan primàries. Amb varies candidatures o simplement per ratificar el candidat que el grup de militants pertinent ha escollit. En tot cas, es ratifica o s'elegeix un candidat, una llista, i un projecte. El debat és sempre per quin projecte, és a dir, persones i programa, es presentarà per defensar l'ideari del nostre partit polític en aquell municipi, al Parlament, o al Congrés.

Volia deixar clares aquestes línies per tots aquells que no han entès o fins hi tot ens retreuen certes accions, i per fer reflexionar sobre noves banderes que es planten com si s'acabés de descobrir la lluna.


2 comentaris:

Arnau Ramírez Carner ha dit...

Si que vas fort!

Pau ha dit...

jajajajaja No, però hi ha comentaris de descobridors de la lluna que fan molt mal a la gent que no té bagatge polític i cal deixar les coses clares! :)

Merci pel comentari Arnau!