dijous, 16 de febrer del 2012

Recuperar la barra d'icones del Thunderbird

Fa uns dies em van plantejar un problema que no tenia una solució banal. La persona en qüestió havia "perdut" la barra d'icones del Thunderbird enviar, desar, o descartar un correu electrònic (ja fos nou, una resposta, o un missatge reenviat).

El missatge es mostrava en una finestra apart que tampoc tenia cap barra de menú superior, ni era possible activar-la amb el botó dret. Aparentment doncs, es podia redactar el correu, posar-hi les adreces, però no hi havia la icona d'enviar enlloc.

Després d'intentar mostrar de nou les barres d'eines, actualitzar el programa, reinstal·lar-lo sense èxit, revisar els complements que tenia instal·lat, re-instal·lar el programa i no obtenir solució; vam trobar com resoldre el tema.

Cal utilitzar una opció que trobem a "Eines - Reinicia el Thunderbird amb els complements inhabilitats". Aquesta opció permet, just abans d'iniciar el programa, seleccionar dues opcions: deshabilitar tots els complements, i la que ens interessa: inicialitzar les barres i menús del thunderbird.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies! A mi també m'havia passat. Val a dir que no ho he trobat a la icona d'Eines sinó a Ajuda la opció d'habilitar les icones desaparegudes de la barra d'eines.

Pau ha dit...

Gràcies Anònim! Pot ser que amb els mil canvis de versió que han fet els de Mozilla tant a Firefox com a Thunderbird els menús hagin canviat. Ho revisare i actualitzare el text si s'escau! Merci!!