dimarts, 13 de març del 2012

Multi-presència 2.0

No és això senyors... no es tracta de ser més guais per ser a més llocs alhora. I encara menys es tracta de tenir aplicacions que reparteixen a mode altaveu a les mil i una plataformes tot el que diem, lletra per lletra.

No passa res, si només tens temps i ganes per publicar a Facebook, doncs cap problema. Si ets hiperactiu i dius cada cosa que fas a Twitter, endavant, i si entre una cosa i l'altra, investigues què carai és això de Google+ o busques feina a Linked-in, ningú et jutjarà.

Però barrejar coses sovint acaba esdevenint en una barreja extranya que no s'acaba d'entendre, que fa tirar endarrere, i que no amplifica el missatge, tot el contrari. Resumint, que això de que un missatge es publiqui a tort i a dret per tots els vostres perfils 2.0 no és molt elegant. Diria que fins hi tot deixa anar una mica de desgana, de "em fa mandra treballar-me les coses".

En fi, que no us enllaceu els perfils de les xarxes socials entre elles per publicar tots i cadascún dels missatges! Que no costa tant!

1 comentari:

Albetta =) ha dit...

Molt ben dit! em fa pensar en la conversa d'ahir, quan et vaig dir jo només tinc facebook, res de twitter ni tuenti, (i que ni recordo l'adreça del meu fotolog xD).

Un petonet noi 2.0 =)