dimecres, 11 de juliol del 2012

No ens ho mereixem

Ja tenim la patacada rutinària d'aquesta setmana: ara resulta que hem de pagar més IVA. Del 8% al 10% i del 18% al 21%. Resulta també que els funcionaris no rebran la paga extra de Nadal, i que els subsidis d'atur se segueixen retallant. Total, tampoc n'hi ha gaires, d'aturats. Ara, als alts càrrecs de l'Administració només els demanem que "s'ho apliquin, també".

Què no retallem? Doncs no retallem el pressupost de l'Exèrcit, ni els partides a Ministeris que per no tenir no tenen ni competències, ni les subvencions multi-milionàries a l'Església, bytheface. Això demostra que aquestes retallades són purament ideològiques. Que tota la gent que es va quedar a casa les passades eleccions ha fet que tinguem un govern de dretes que en comptes de les propostes electorals, està aplicant la part més rància del decàleg del Partido Popular.

Ara resultarà que la culpa de tot la tenen els regidors locals! Aquesta gent a qui els sortiria més a compte anar a plantar tomàquets que invertir hores a l'Ajuntament, resulta que són el problema. Per tant, un 30% menys d'ells!

I evidentment les grans fortunes no cal que paguin, que portin els seus diners que només els gravarem amb un 1% d'impostos.

Hi ha qui creu que Rajoy i la seva tropa no governen. Que tot està planejat per un gran grup obscur i que ens fan anar d'una banda com volen. Jo, sincerament, m'inclino més a pensar que els que ens governen son una colla d'ineptes.

Ah, però Espanya va guanyar la Eurocopa!! Visca, no?