diumenge, 4 de novembre del 2012

Ona Codinenca obra un projecte de micro-mecenatge a Verkami

Ona Codinenca ha engegat fa uns dies un projecte amb la plataforma Verkami per finançar els desplaçaments de la OK Lliga i poder cobrir així els partits del C.H. Sant Feliu.

Verkami és una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. El seu públic, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions als diferents projectes, i aquí és on entreu tots vosaltres.

La proposta que us fem és que aporteu la quantitat de diners que volgueu (des de 10€ fins a 400€), que serviran per cobrir les despeses de desplaçament i material que ens costa la OK Lliga, i a canvi rebeu unes contrapartides que estan exposades en cada cas.

Des d'Ona Codinenca ens hem proposat recollir 1800€, que només ens seran traspassats si aconseguim el 100% del finançament. Tenim només 40 dies per aconseguir-ho! Si quedéssim a mitges, els mecenes recuperarien la inversió, però no podrem fer les transmissions d'OK Lliga.

Us animem a tot aquells que encara no ho heu fet, a col·laborar amb la quantitat que pogueu, i participar així en què pogueu sentir des de casa els partits del Fergo Aisa Sant Feliu a la màxima categoria de l'hoquei estatal!