dilluns, 30 de juny del 2014

Escalant posicions amb la IIIª Trobada de Bèsties

Un any més la (IIIª) Trobada de Bèsties de Sant Feliu de Codines es presenta com un dels actes importants del Grup del Correfoc. Són molts mesos de feina, de preparatius, de buscar colles i bèsties, perquè tot surti rodó.

Aquest any hem comptat amb la presència de l'Asmodeu, de Xàldiga de Manresa; del Borinot del Vendrell; del Ferafoc de Sant Quintí de Mediona; del Gaudiamus de la Malèfica del Coll de Barcelona; de les Bruixes del Nord de Sabadell, de la Pàjara de Terrassa; i de la Polseguera dels Diables d'Argentona.


Des del Grup del Correfoc hem fet un gran esforç per fer més gran la Trobada de Bèsties, augmentant el nombre de colles convidades, buscant més foc un cop cremades les bèsties, i tancant l'acte amb un concert, i oferir també així un plus musical que combinat amb el sopar, esdevé un magnífic final de festa.

La participació del poble cada vegada és major, la qual cosa també ens empeny a buscar noves idees i altres colles que ajudin a consolidar aquesta festa com una de les imprescindibles al calendari codinenc.


Personalment vull donar les gràcies a tots els dimonis del correfoc, que hem currat com mai després d'una dura setmana, amb revetlla de Sant Joan inclosa, just després de Patum. Poques hores de son, i moltes de feina, recompensades amb l'èxit dels dos actes que hem organitzat.

Durant l'estiu no pararem pas, doncs ens queda molta feina per fer, alguna sortideta que altra, tot encarant la Festa Major, i la inauguració oficial de la colla infantil! I com no, gràcies a tots els que heu col·laborat a fer gran aquesta festa, i que mai teniu un "no" pel Grup del Correfoc.