divendres, 13 de febrer de 2015

Presentació de l'Ernest Colom com a candidat d'ERC a les municipals

Bona tarda i gràcies per venir a la presentació del cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu.


Hem volgut començar amb aquest vídeo perquè pensem que resumeix molt bé la manera de ser i de treballar de la gent d'Esquerra. Som gent independentista, responsable i treballadora. Els que ens coneixeu sabeu que mai tenim un no, i que mai ens costa arremangar-nos per treballar pel poble.


Gran part del grup que formem, venim de les entitats i associacions de Sant Feliu, i en seguirem sent, doncs la nostra idea, com veureu, no és pas dedicar-nos a la política sinó gestionar de manera eficient i professional l'Ajuntament i el poble. Amb ganes i amb humilitat. Amb energia i sabent que hem d'aprendre moltes coses. Però també amb la tranquil·litat de saber que fa molt de temps que treballem per tenir un poble millor.

No em vull allargar gaire perquè tots tenim ganes de sentir parlar a les persones que de debò són importants avui. Per tant demano a la Gemma Calvet, diputada al Parlament de Catalunya que pugi per dirigir-nos unes paraules.


Bé, arribem al moment esperats per tots, però abans us vull fer una reflexió prèvia. Els últims mesos han sigut molt gratificants, i tinc la sensació que els que vindran prometen ser-ho més encara. La gent amb qui hem parlat ens ha donat molta empenta i molta força. La gran majoria ens han donat suport, i alguns han decidit fer un pas endavant per formar part d'aquest equip, amb el que participarem a les eleccions municipals.
Però el nostre equip, com tots, necessita algú que s'hi posi davant. Algú que accepti ser, si així ho desitgeu tots vosaltres, el futur alcalde de Sant Feliu de Codines. I jo li haig de donar les gràcies, perquè aquest "sí vull" és dels que costa dir de debò. Independentment del resultat, el sol fet d'anar davant és una responsabilitat que no tothom està disposat a assumir.

Víctor Hugo: "El futur té molts noms. Pels dèbils, és allò inabastable. Pels porucs, allò desconegut. Pels valents, és l'oportunitat". Tot seguit us presento a una persona molt valenta. Del tipus de valentia que es necessita per ser cap de llista i per representar Sant Feliu arreu on vagi amb el cap ben alt.

Per tot això, estic molt i molt content de fer-vos saber que l'assemblea local d'Esquerra hem decidit que l'Ernest Colom serà el nostre candidat a les eleccions municipals!  Gràcies a tots els que vau venir a l'acte. Esperem veure-us a la propera!