dissabte, 13 de juny de 2015

Discurs de presa de possessió de regidor


Codinencs i codinenques, regidors, Alcalde,

En un dia important com avui, vull transmetre l'honor i la gran responsabilitat que esdevé el passar a formar part de Ajuntament de Sant Feliu de Codines com a regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Des del nostre grup volem, primer de tot, agrair als codinencs que ens han fet confiança. Treballarem sempre per servir-los, i per representar les seves opinions al Ple Municipal. Ens toca una tasca difícil, com és la de controlar, esmenar i millorar l'obra d'un govern amb majoria absoluta. L'agafem amb coratge i moltes ganes, per defensar en tot moment els ideals de l’Esquerra municipalista, compromesa amb el canvi, la transparència i la justícia social.

Se'ns dubte realitzarem una oposició constructiva però ferma, amb la certesa que si bé cada grup té la seva opinió, haurem de traçar i pactar entre tots les línies generals per tenir un poble millor.

A nivell personal, vull agrair als meus pares, amics, i companys el suport que m'han donat. Prenc possessió com a regidor amb la voluntat de servir al càrrec i no de servir-me'n. Amb humilitat i ganes d'aprendre, i per tant, des d'aquest mateix moment, quedo a la vostra disposició per treballar per Sant Feliu i per Catalunya.

Visca la terra!

Pau Ibars i Verdaguer
Regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya
Ajuntament de Sant Feliu de Codines