dilluns, 17 de desembre del 2007

Avui, tu jugues!

Avui toca parlar d'una de les meves primeres mogudes de la radio. Radera dels incombustibles i incansables Ton i Quim, del Tu jugues, hem organitzat un programa especial, que s'emetrà en directe des de la Sala del Teatre del Centre Civic.

Els del Tu jugues han organitzat un interessant concurs; que està movent a mitja població i del que sortirà el i la esportista de l'any Codienc. Fa una setmana es va tancar la proposta de noms, i durant els últims dies la gent ha votat a través de diferents maneres, als cinc candidats de cada categoria:

Masculí: Marc Vila, Oriol Cuspinera, Siso Cunill, Salvador Chacón, Enric Permanyer.

Femení: Adriana Gutiérrez, Judith Sancho, Betsi Vila, Alba Villegas, Maria Miralda.

Si al principi semblava que hi havia clars guanyadors, les votacións s'han anat ajustant, i finalment, des d'ahir a les 12 de la nit ja no es pot votar, i els resultats es guarden en secret i confidencialitat als dos ordinadors que deuen tenir més valor ara mateix al poble!! ;)

I avui tenim la prova de foc. Retransmetre endirecte des del Centre Civic a l'estudi d'Ona Codinenca i des d'allà a tot el poble, via ràdio, lògicament, i via internet, com sempre. Si esteu a Sant Feliu us anim-ho a venir al Civic, i sinó, a escoltar-nos a través de la radio (Ona Codinenca: 107.2FM - Sant Feliu de Codines, o d'internet; a partir de les 21h!

Salut!

Pau.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Pau, permet-me donar-te les gràcies en el teu blog, no perque facis aquest post impressionant al voltant del Tu Jugues i del programa especial d'avui (que també), sino per fer-nos costat i ajudar-nos com ho estàs fent i faràs aquest vespre.

Més enllà de banderes, es la gent qui dona vida als pobles. Així que, de tot cor, moltes gràcies per donar-nos vida!

KulActiu ha dit...

com ha comentarista habitual del bloc del kulactiu esperem k ens proposis la teva cançó!!