dimarts, 31 de gener del 2012

Tot apunt per la #cp2012

Sembla que tot està bastant apunt per un cap de setmana d'infart! Pels despistats que aterreu al món de Plutó i no esteu al dia de l'actualitat Santfeliuenca, aquest 4 i 5 de Febrer muntem a Sant Feliu de Codines la Copa del Príncep d'Hoquei patins!

Aquest any enfronta als 4 primers equips de Primera Nacional Espanyola (pels no iniciats, el que vindria a ser Segona Divisió de Futbol): el Lloret, el Tordera, el Lleida-Llista Blava, i el Sant Feliu. 

Fa ja uns quants dies que tant des d'Ona Codinenca com des de l'equip de comunicació de La Copa estem ultimant els preparatius; i és que la cobertura informativa de l'esdeveniment s'ha previst amb molta cura i alhora amb molta il·lusió, i buscant la màxima professionalitat. 



Així, podreu seguir les dues semi-finals (dissabte a les 17h i a les 19h) i la final (diumenge a les 21h) per Ona Codinenca, però també en streaming de video a través de www.copadelprincep.com. Dissabte amb realització pròpia, i diumenge amb senyal i realització amb 4 càmeres, de VOTV.


Les entrades les podeu trobar a l'OAC de l'Ajuntament de Sant Feliu i per internet a la web. Us animo a que no us perdeu aquesta festassa d'hoquei, que a més arriba amb els equips molt igualats, fet que ens garanteix hoquei del bo!

No us ho perdeu!