dimarts, 27 de maig de 2008

Esperant veure sortir el sol


Suposo que qualsevol final de temporada comporta aquest conjunt de sensacions. Suposo que el cansament es va acumulant, i deu ser típic d'aquests dies estar així. La veritat és que últimament em trobo desganat, apagat d'una manera inherent. Em costa definir el que em passa. Segurament aquesta és la millor paraula.

És el ser a tot arreu, i no ser enlloc. És el saber trobar el teu lloc, el saber trobar el que vols, i com ho vols. I de cop sentir-te una mica perdut. Sentir que tot allò que fas és el que has volgut fer, i no obstant això sentir que vas de cul, que no disfrutes res, i que el temps s'escola entre els dits sense que puguis parar-te a pensar el com. Però que la solució no és parar. Però tampoc és seguir... així que no trobes per on tirar.

Avui heu de disculpar aquestes divagacions inoportunes. Suposo que demà serà un altre dia. Espero que millor. Necessito pensar, "tot esperant veure sortir el sol".

Pau.


3 comentaris:

Amatista ha dit...

Doncs com et veig amb tant temps lliure havere si quedem i t'ensenyo el que volies que t'ensenyes!jejejeje Descansa tiu que sembla que vagis massa atavalat!

PD: Que grande! Eh guanyat les entrades al Cosmocaixa! jejeje

evitaaa ha dit...

q passa bixu??

kem d parlar? saps q quan vulguis pots trucarme o venir a veurem i t'abraçare moool fort!

vinga, ja parlarem vale carinyu?


t'estimooo


Eva.

judiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt ha dit...

pau pau pauu!!
saps on et portaria jo ara mateixx??


a Josa de Cadí!!!! :)
pensa que d'aqui RES estiuet!
i després saps que passarà?? que tindràs temps lliure i saps k crec k faràs?? mes coses!!!
sps que em va dir la eva prfe de química un dia? que som una mena de peronses que si el dia té 24 hores en necestitem 26,
pro saps que si en tinguéssim 26 d'hores en necessitariem 28!!!!un ptooo ;)
pd: em va agradar una tarda desd la taula de so jejeje!!
pd2: pk poses aixo de les lletres?? k em prens x sumnormal??? xDDD