dissabte, 7 de gener de 2012

Resumint l'any

Cada cap d'any aconstumo a fer un post amb una mica de resum de l'any anterior, i parlant de com s'encara el que s'acosta. Enguany ja vaig una mica tard, però no volia deixar de parlar d'aquest 2011, que ha sigut prou mogut.

L'any començava amb una nova aventura professional. Just la primera setmana laboral de gener vaig entrar a treballar a www.initec.cat, com a Community Manager, de la mà de'n Dani Casanovas i amb la fantàstica companyia de'n Bernat, l'Anna i la Mònica. Uns mesos d'entrar en un món totalment 2.0, i del que en guardo bons records, i sobretot bons amics.

Durant aquelles setmanes, una bonica celebració dels meus 24, una bona escapada a Espot per no perdre la costum de l'esquí amb excursió sorpresa a Sant Maurici amb l'Esther, i per desconnectar de tot el que venia a sobre els propers mesos!


Però tot just quan començava a estar-hi adaptat a Initec, al cap de 4 mesos, sortia una nova possibilitat. Entrar al procés de selecció d'una plaça per donar suport informàtic a la recerca del Departament de Matemàtiques de la UAB. Després de passar per cada fase de la selecció em van acceptar i us podeu imaginar que l'alegria va ser màxima. Deixava doncs el carrer Padilla per anar al Campus de Bellaterra.


I com qui no vol la cosa ens plantàvem ja a inicis de Maig. Un mes majoritàriament electoral, i és que tant com a secretari d'organització d'ERC a Sant Feliu, com com a tècnic d'Ona Codinenca, van ser unes setmanes molt especials. Segurament els resultats no avalen gens l'esforç que vam haver de fer aquests dies la gent de la secció local. D'altra banda, un genial programa de radio amb una audiència increïble durant la nit electoral ens va fer vibrar a tots com poques vegades. Vam fer, sens dubte, un pas endavant com a radio i com a equip.

Amb això passem ja al mes de Juny, un mes molt especial. Primerament pel casament de dos amics, que a sobre ara ja estan completament instal·lats també a Sant Feliu! La Marta i en Gerard, que el dia 11 de juny es van casar i ens van fer gaudir d'un dia molt especial! I tot just la setmana següent, de la mà de la Montserrat Cot i en companyia de l'Alba Lloveras, la Marta i en Pau Vilardell, i l'Alba Baulenas recuperava el violí. Començant per una horeta a la setmana amb un peça de Telemman, i acabant per fer un concert de Nadal, que va anar prou bé.

Una bona prèvia de l'arribada de l'estiu va ser la meva primera Patum, on vam passar-ho molt bé  i que se'ns dubte repetirem. Amb això va arribar la calor, i les vacances. Enguany pocs dies perquè feia poc que treballava a la UAB. Per tant, un estiu de treball tranquil i amb temps per fer canvis i actualitzacions importants al Departament, combinat amb 7 dies de vacances que van anar perfectes!


Un bon viatge amb el Marc i el Jordi a Sardenya, voltant per tota la part nord de l'illa, que va servir per desconnectar i per recarregar piles de nou, conèixer el caos circulatori italià, passar bones estones i també, somiar-truites sobre les mil coses en què estem involucrats.


I tot i que alguns anys ja faci força fred, els que som de Sant Feliu sabem que l'estiu no s'acaba fins que arriba el nostre ja especial Setembre. Una bona XIX Baixada de Llits, tot i que massa accidentada pel que tothom hauria volgut, però de la qual n'aprendrem moltes coses, que faran, se'ns dubte que tinguem un molt bon 20è aniversari de la Baixada enguany.

La setmana següent la Festa Major ens arribava amb molta força i amb molta transcendència des del Grup del Correfoc. L'estrena del nou Follet, la recuperació de la llegenda amb la seva música i les ganes d'un molt bon correfoc i un gran piromusical eren majúscules. Uns dies de Festa, gresca i cultura que marcaven el final de l'estiu de debò.


L'octubre quedava marcat per l'inici d'Ona Codinenca amb la seva nova graella, presentada per en Manel Fuentes al Centre Cívic, i que incorporava frescor i joventut, alhora que mantenia l'experiència i consolidava els programes existents.

El penúltim mes de l'any va ser un mes molt escènic. I és que amb els Deixalles '81 vam estrenar una obra que ha causat (i causarà) sensació. Les ganes, l'empenta, la implicació i el resultat obtingut amb Claymore no l'havia viscut mai amb els de teatre, i ha sigut fantàstic. Dos dies del Casal a rebentar, amb emocions i un teatre realment sorprenent. Un plaer treballar-hi i posar-hi el meu gra de sorra. I en l'any del seu 30è aniversari, el Deixalles '81 estrenava només un parell de setmanes després una altra obra: 8 dones, que feia també un ple de la sala.


I com sempre ja, l'any acaba amb el recital d'actes de les festes. El Quinto de Nadal, aquest any amb poques dates disponibles, però amb un bon èxit el dia 25; els Pastorets, ja tradicionals aquestes dates, a més del Concert de Cambra que vam fer amb el grup de violí i que va quedar prou bé, van tancar el 2011. Evidentment, no falta temps pels nostres, per la família, els amics, els sopars, les trobades, i el comiat del 2011 al pavelló, amb una molt bona festa!

Ara, doncs, només queda encarar el 2012, que ja arriba carregat de noves mogudes i històries. Com sabeu Sant Feliu organitzarà la Copa del Príncep d'hoquei, acte que ens portarà força feina, alhora que ganes i il·lusió de fer-ho. A més, el projecte guifi.net a Sant Feliu agafa també forma, i segurament aquest any serà el de l'arribada de guifi.net al poble; si més no, pencarem perquè així sigui! Per acabar d'arrodonir-ho tot, el Correfoc fa els 30 anys, per tant de feina tampoc ens en faltarà.2 comentaris:

Esther Rodríguez Mauri ha dit...

Cada any superarà l'anterior! Ets genial!!

Pau ha dit...

Cada any el superarà. També gràcies a tu! :)