dimecres, 8 d’abril de 2015

Ganes, energia i idees per millorar Sant Feliu

Els que em seguiu a les xarxes socials ja ho haureu vist, però per aquells que aterren al bloc i no us ha arribat, aquests dies des d'ERC Sant Feliu anirem fent pública la llista de les municipals, i després d'haver presentat el candidat a l'alcaldia, l'Ernest Colom, doncs toca al segon de la llista.I sí, com veieu un servidor serà el número 2 per ERC Sant Feliu, la qual cosa em fa molta il·lusió! Ens ho agafem amb ganes, energia i moltes idees per millorar el poble. També amb tota la humilitat del món, sent conscients que haurem d'aprendre moltes coses, però sense cap por per afrontar els reptes que se'ns posin davant, si vosaltres així ho decidiu.

De ganes de fer coses i d'activar el poble n'he tingut sempre, i ara crec que és el moment de fer-ho (també) des de l'Ajuntament. Aquests dies previs de la campanya he anat a parar al vídeo que vàrem gravar el 2007. Allà un jo força més jove explicava la proposta del partit de fer una xarxa pública d'accés a internet; i amb la implantació de Guifi.net a Sant Feliu, es pot dir que, d'alguna manera, la proposta s'ha fet realitat. En aquest cas des de fora l'Ajuntament, i força anys més tard, però és un petit exemple de que si realment creiem en una idea, sempre trobem la manera de fer-ho possible. 

Està clar, però, que tenir l'administració de cara o directament formar-ne part, facilita i permet fer les coses més ben fetes, en benefici de tots, i amb millors recursos. Per això el nostre lema de campanya és aquest: La teva gent, pel futur de Sant Feliu. Perquè som la teva gent, i volem el millor pel futur del nostre poble.