dijous, 14 de desembre del 2006

Una vegada més...

Bé, és cert... fa temps que no escric... de fet aquest blog començava a tenir tela-aranyes..., però és que per una bona carretada de coses (tot sigui dit, la majoria positives) no he pogut escriure.

Què ens queda pendent?? Doncs principalment la manifestació del dia 6 de desembre contra la Constitució. Malauradament, no vam poder assistir a altres actes que la pluja (companys, haurem d'anar a parlar amb en Mauri perquè sempre que fem botifarrades... PLOU!), però on no va faltar [quasi] ningu va ser a Arc de Triomf.

Deixant de banda el garrulo que va passar per darrera nostra quan ja haviem arribat al final i va cantar un altiu "Viva España"... [em sembla que no haviem cridat tant fort en tota la manifestació com el que ho vam fer llavors...], la manifestació va anar prou bé. En fi, fa tenir sort que ni la Vanessa ni en Gonzalo, malauradament, voltaven pera allà... :P

S'ha de dir que quan van començar els parlaments, molta gent que passava caminant per allà es va quedar a escoltar i al final no erem pas només nosaltres els que aplaudiem tots aquells arguments a favor de l'autodeterminació.

Crec que el que hi ha és por. Em fa fer reflexionar relament el fet que es va comentar, que molta part de la població actual no ha pogut decidir sobre el que, representa, ha de ser el nostre principal referent (encara que sigui per imposició). Trobo que no te cap sentit que ens haguem de regir per unes normes que ni tan sols hem decidit, justament ara que ens omplim tots la boca de que democràcia per aqui democràcia per allà... Però bé, de la mateixa manera tampoc entenem com encara hi ha questions que ens afecten a nosaltres i les decideixen altres persones... i és precisament per això que seguirem lluitant, manifestant-nos, escrivint blogs, creant seccions locals, creant debat (altrament dita la majoria social) i lluitant en tots els ambits. Fins aviat.

Salut i independència!!!

p@blin