dissabte, 1 de març del 2008

D'estrena!

Doncs si, avui estem d'estrena. D'estrena de cobertura radiofònica!! :P

Ahir els companys d'"Un banquet amb les llagostes" van tenir l'honor de ser el primer programa que sonava per tot Sant Feliu. A les onze vam connectar l'enllaç i vam anar a sopar, però encara ens quedaven coses per fer. Canviar l'emissor de lloc, soldar algun cable més... I cap a quarts de 4 de la nit sortíem de l'emissora en Joan Ramon, en Ton, i jo. Suposo que se'ns podia entreveure a la cara (de cansats) un somriure. La realització d'un objectiu que feia molts dies que perseguíem. I per assegurar-nos que fem? Doncs agafar el cotxe i anar a voltar pel poble. Ona Codinenca se sent millor, i a llocs on abans no arribava. L'enllaç està funcionant molt bé, i

Així, torno a penjar la enquesta de la radio II per veure relament el progrés que hem fet. Els que sou de Sant Feliu i passeu de'n tant en tant per aquest blog, sintonitzeu el 107.2 de la FM i contesteu l'enquesta!! Segurament hi hauran resultats molt diferents a la primera. :D Us convido a entrar a la web, per saber els programes que fem, i a enganxar-vos als que més us agradin!

I poc més, demà a les 5 del matí cap a Alcoi a retransmetre el partit de Hoquei. Un objectiu més que esperem que ens surti bé!

Salut!

Pau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

pablituuuu!!!!!!

k guaii nooo??
men alegro ml, sempre radera de un esforç, s'en sembra la recompensa, si??

un ptooo xatuuu!!!
i a vera quan fotem algo de bo... tothom feliç i jo dexamenss :(

:P