dimecres, 21 d’octubre del 2009

Posada al dia - Baixada de llits

Ja cal, ja, una posada al dia del blog. I és que des dels últims escrits "consistents" han passat una mà de coses... Pràcticament no he escrit res gaire treballat posterior a l'Acampada Jove. I com el més lògic és parlar de les coses en l'ordre en què succeeixen, doncs així ho farem; a post per tema.


La primera cosa remarcable posterior a l'acampada i de l'estiu particular que he passat és la 17a Baixada de llits i andròmines. Un any més els del Grup del Correfoc hem plasmat que som capaços d'omplir el poble de gent, i de coordinar un bon acte festiu i popular com es la Baixada de Llits.


Com sempre, llits per tots els gustos: que si en Michael Jackson, que si Can Buixó, que si el Kulactiu amb la seva trempera festera!, que si els del Circ, que si els faraons egipcis (mireu les fotos!)...

I com sempre, després d'un gran dia per Sant Feliu, que menys que acabar amb una bona botifarrada a la plaça del poble. La veritat és que estic molt content de com va anar (tot i petits ensurts que vam tenir) i de que féssim un any més un gran dia i una gran Baixada a Sant Feliu.

Prepareu-vos, perquè l'any vinent encara més!

Proper post, Festa Major!

Salut!

Pau Ibars