dissabte, 9 d’abril del 2011

Diumenge, 10A - Barcelona Decideix

Avui recupero el text que vaig penjar poc després de la consulta del 28F a Sant Feliu de Codines, i us animo a anar a VOTAR el 10A a Barcelona. Vota sí, vota no, vota el que vulguis, però VOTA!Avui escric sobre un gran equip. És un equip molt gran, perquè és voluntari. És encara més gran perquè, tot i ser pocs, fan molta feina. És també molt gran perquè deixen de banda les seves diferències per treballar per un objectiu propi. És un gran equip també perquè fa les coses de forma altruista, de fet s'hi deixen els calers.

Com molts ja sabreu parlo del gran equip de gent que ha muntat a Sant Feliu de Codines la Consulta Nacional per la Independència. Ahir parlàvem amb Carles Mora, alcalde d'Arenys de Munt, que va venir a la primera reunió pública que vam muntar per donar a conèixer al poble la Comissió Organitzadora, i comentàvem que aquests dos mesos i escaig han passat volant.

Han sigut tres mesos de tot el que us explicava a l'inici. Ha set increïble veure com gent de tota mena s'unia i deixava les diferències a fora per treballar en un objectiu comú.


Els resultats; més que acceptables. Una posada en escena impecable , tots els esforços en una bona participació (publicitat, actes diversos, entitats a la plaça, porta a porta...), i una gestió dels problemes prou eficient.


I que un grup de voluntaris aconsegueixin moure a 1400 persones a les urnes sense que la consulta sigui vinculant, quan per exemple el Parlament Europeu gasta una pasterada en campanya per aconseguir no gaire més, fa que ja sigui un èxit més que acceptable!


Estic molt content de com ha anat tot, dels resultats aconseguits. I tot i que no m'agrada posar noms ni personalitzar massa, cal dir que això no hauria sigut possible si la Carme, el Lluis, el Jaume, la Cristina, el Joan C, l'Emilia, el Jordi B, el Jordi A, l'Oriol, en Joan V, l'Enric, el Ton, el Marc, el Jordi N, el Carles, el Jordi B, el Ramon C, l'Anna, la Nuria, el Joan A, la Carme G, la Marta, el Gerard, la Maria Antonia,el Ramon P, el Lluis M, la Carla, el Miquel, la Judit, la Magda, el Ferran, el Xavier, el Younes, o la Cristina C, d'entre els més de 60 voluntaris, no haguessin posat el seu gra de sorra a la consulta.


A tots ells moltíssimes gràcies! Avui tenim l'objectiu una mica més aprop!


Podeu trobar el post original aquí.