dimecres, 27 de juny del 2012

Dilluns de "post"

Avui és un dilluns una mica especial. Només n'hi ha un a l'any, i és el dilluns "post". El primer dia de la setmana post-tujugues, post-temporada, post-onacodinenca. El primer dilluns en el qual no caldrà programar tota la graella setmanal, ni trobar-nos a la tarda per fer la producció del programa. I evidentment, primer dilluns de l'any en què no direm "Bona nit, a partir d'ara, Tu Jugues!", després dels senyals horaris.

El que si que farem avui és fer resum, mirar una mica enrere en aquesta temporada, i fer balanç dels objectius assolits, i d'allò que ens queda per fer. Divendres tancàvem oficialment el que és la meva cinquena temporada a Ona Codinenca.Ha sigut una temporada on ens hem col·locat del tot i hem anat fent acabats a les instal·lacions (de fet, això ho fem perpètuament); però el no haver de fer trasllat ens ha permès, per exemple, planejar, comprar i configurar un bon equip d'exteriors, que hem gaudit en moltes de les coses que hem fet fora de Can Buixó.

No us amagaré que segueix sent un any complicat pel que fa a la nostra estimada cobertura del poble, que si bé començava amb bones notícies per part dels tribunals (fent fora a Grama Radio de Collserola), sembla que ara haurem de mantenir una segona guerra...

Però parlem de coses bones. Aquest any ha sigut l'any de la Copa del Príncep, de les Eleccions del 20N, del programa especial del Monestir de Montserrat, de l'ascens a la OK Lliga, dels 40 anys del CESF (i, per extensió, dels "Anem a la Muntanya"), de l'entrada a escena dels "Arran i Arreu" revolucionant les nits d'Ona, de les sessions de DJ Marki els caps de setmana; d'una altra Cavalcada de Reis!, del petit gran inici de les Vakaxuta, dels genials i treballats plats de l'Ambaixada de l'esqueixada, de la boníssima renovació del Va un cargol i derrapa, i de la sembrada de llavors de "Sessió de tarda", que probablement germinin del tot la temporada vinent.


Evidentment, amb la consagració de tots els programes més veterans, de la casa o externs: Fase Alternativa, Veus, La Xarranca, Va de Sardanes, Parlem del Barça, Tal com raja, Vivències, De tots colors, Tu Jugues, Ralet-ralet, La Moixiganga, Peluts, Catsons, Mossegalapoma, Boulevard o JazzFM.

Tot això ens ha desgastat, ens ha consumit, i com en Guardiola, ens toca carregar piles durant l'estiu per tornar amb molta força! De fet durant aquests mesos seguirem treballant, amb menys velocitat, perquè el setembre es puguin oferir més qualitat de so i més comoditat als estudis, per tots els que fem Ona Codinenca.


Ens retrobem, doncs, passat Festa Major amb la nova temporada! Bon estiu!