dilluns, 25 de febrer del 2008

De fredes i de calentes

D'acord, encara no, encara no funciona del tot. Però crec que les ganes que tenim de que funcioni son tantes, que no me'n puc estar. I sobretot perquè ja hem sentit amb les nostres propies orelles el canvi, la millora! Si algun dia d'aquests dies us creueu amb l'Alex, el Ton o jo mateix, i no semblem nosaltres mateixos, no us espanteu!! ;)

Per les que aneu perduts, estic parlant del nou emisor d'Ona Codinenca. Durant la setmana passada vam estar fent proves i la radio arribava en un màgic estereo a quasi tot el poble!! Aquesta setmana hem d'acabar d'ajustar-ho, i esperem començar el nou mes amb els petits problemes que tenim ja totalment superats, amb l'enllaç al 100% i amb una millora de cobertura i qualitat radiofònica important.

Quan estigui arreglat, prometo tornar a penjar l'enquesta per copsar "in situ" que se sent i que arriba a tot el poble, i alguna foto de les antenes, de l'emissor, i la nova radio (que ja tenim redacció i sala de màquines pintada i (en breu) endreçada!!

La freda és la connexió a internet, que per problemes externs a la radio ens està fallant cada cop més. Es veu que la solució a que Can Buixó i el Civic tinguin internet d'una vegada per totes sense fallades, és que "algu" faci una trucada a telefònica per demanar un router nou... ESPEREM que qui l'hagi de fer no trigui gaire, que això ja puteja a massa gent...

Aquí us deixo gent!!

Cap de setmana d'antenes + Filla del Mar al casal.

Avui dilluns, de nou at pompeu a programar, que se'ns gira feina amb el disseny descendent i el puto joc del futbol XD

Anims a tots!

Pau.

Pd. Enganxat totalment al regal d'aniversari: Harry Potter i les relíquies de la mort!
Pd2: Digueu el que volgueu, però les estacions del Biccing de Barna no es penjarien si en comptes d'anar amb Windows funcionessin amb Linux.
Pd3: (Si quan no va rajem, quan va felicitem) : Whois del web de l'Ajuntament actualizat i allotjat al nou domini. Ja tenim www.santfeliudecodines.cat/onacodinenca

1 comentari:

Anònim ha dit...

PABLITUUU!!!
K FA CENTURIES K NO TENIM CONVERSA DECENT... AIXO NO POT SER ¬¬

a mes no actluitzes desd fa 4 dieesss :(





un ptoo crack ;P