dimecres, 20 de febrer del 2008

Ja en son 21

Avui dia especial, dia d'aniversari, dia de pensar en tot i en res, dia (bé, setmana) de canvi. De frenada general. Toca agafar-se la vida amb calma (com sempre dic, i potser mai faig xD). Deixar de nou una de les coses que faig, i respirar una mica. Així doncs, el bàsquet queda de nou aparcat, doncs toca ocupar-se més, de menys coses, perquè així siguin poques, però surtin totes bé.

Dia (com tots els aniversaris, suposo) de pensar en allò viscut: que si el correfoc, el teatre, els bolos, música, el violí, el bàsquet, l'institut, EMAV, Moià, les JERC, la secció local, la comarcal, els mesos d'alliberat a Granollers, el fotolog, la colla, vacances, nosaltres...

Dia de felicitacions!! Ara, ja quasibé totes telemàtiques. El mòbil ja de bon matí sonava amb missatges desitjant un molt bon dia! Gràcies a tots els que hi heu pensat. També felicitacions via fotolog: L'Eva, la Serra, l'Sther... gràcies a tots!! Sou genials i coneixer-us a tots és un dels millors regals que es poden desitjar en un dia com avui!!

Salut!

Pauet.

2 comentaris:

Arnau Ramírez Carner ha dit...

Moltes felicitats Pau, espero que celebris l'aniversari emboltat de totes aquelles persones que estimes!

Salut! ;-)

Hi havia una vegada : Programa de contes a Ona Codinenca ha dit...

Felicitats!!! Per molts anys!!!
Què passis un dia super guay

Marina i les altres mames i papes de hi havia una vegada