diumenge, 6 de juliol del 2008

Firefox al pendrive

Just abans de marxar cap a Roses i iniciar les vacances us explico una cosa que espero que utilitzi més d'un! Fa un dies m'ho va passar per mail l'Hidalgo.

Es tracta del Firefox Portable, i en general, de les "aplicacions portables". Es tracta de programes que fem servir sovint, i que molts cops podem tenir ben personalitzats. Però que passa quan canviem d'ordinador? Els plugins, el tema, les adreces preferides... tot allò queda a dins l'ordinador on ho hem configurat.

Doncs amb el Firefox Portable el que fem és tenir el Firefox configurat i maquejat al nostre gust, dins del nostre pendrive. Quan arribem a una màquina que no és la nostra, connectem el llàpis de memòria i ja tenim les nostres adreces, opcions i plugins com sempre.

Com us deia hi ha altres aplicacions que són "portàtils", com substitutius de Mesenger, Antivirus, reproductors, i demés. Podeu trobar-les a PortableApps, en concret la idea del Firefox Portable està molt bé!

Via "Hidalgoman", tret de Zona Firefox.

A reveure! Intentaré donar senyals de vida abans de l'Acampada!

3 comentaris:

Afontcu ha dit...

És una gran idea, això...em sonava, però no sabia de què servia. Ara mateix me'ls poso al pen, i ja ho provaré.

pd: Una pregunta, pura curiositat: Com és que has classificat aquest post al tema "Filosofia"?? :)

Salut!

David Hidalgo ha dit...

Hidalgoman!? xD

Pau ha dit...

Adri, d'alguna manera perquè el programari lliure no deixa de formar part de la filosofia que té cadascú d'entendre la manera de viure i de funcionar. no? ;)

Hidalgo, no t'agrada el nou nick? ;) xD