diumenge, 28 de setembre del 2008

Presentació d'Ona Codinenca

Bé, alguns ja ho vau veure "en directe", i descriuré el meu estat d'ànim a la presentació de la graella d'Ona Codinenca, quan tot allò es va capgirar amb una sola paraula: ràbia. Per les hores que vaig estar muntant els vídeos, recopilant fotos, trucant i enviant correus a la gent exigint pressa en les entregues dels muntatges, i en el temps també que van passar els programes que tenien presentació en vídeo, per fer-los.

L'acte va acabar, tot s'ha de dir, molt bé, amb un debat molt amè i divertit, amb el periodista de Rac1 Joan Maria Pou, director del Tu Diràs i locutor de les transmissions dels partits del Barça. Però tot i que ell mateix va reconèixer que sempre hi ha problemes quan es realitzen actes en directe, us asseguro jo que el que va passar no es tornarà a repetir, perquè la única i sola causa del problema va ser no tenir prou temps per provar amb tranquil·litat i serenor les diferents vies que teníem per disparar els videos i les presentacions.

Però mira, de fet, així tenim marge de millora de cara als següents programes i actes en directe! ;)

Us deixo ara sí amb els vídeos que no vam poder veure. Ah! Per cert, en Pou va complir la promesa de saludar-nos en directe just abans de començar el derbi Barça - Espanyol d'ahir! Demà intentarem tenir el tall pel Tu Jugues!




Presentació d'Ona Codinenca


Presentació del Tu Jugues



Presentació del Barbyturik (link al blog)

Presentació d'Un banquet amb les llagostes



Perquè t'acostes, em vens a veure,
i tot comença a girar. :)