dissabte, 4 d’octubre del 2008

Engegant màquines

Doncs sí, avui divendres dono per acabada la temporada d'"engegar màquines", que tant costa de passar. Ha sigut un més de setembre, realment complet i ben actiu. La primera setmana pels exàmens de setembre, que han anat prou bé.

La segona i tercera setmana pencant quasi exclusivament pel Correfoc, primer per preparar la XVI Baixada de Llits, i després per preparar i viure una genial Festa Major de Sant Feliu, amb el Correfoc i la nova fantasma com a gran protagonista de la festa. Vam tenir moments bons i dolents, però va ser un orgull i un honor, compartit amb la inseparable Elisenda, poder formar part en viu d'una de les llegendes vives, la del Correfoc, de la manera que ho vam fer.

I en acabat això, canvi de samarreta i a pencar quasi també tota la següent setmana perquè el dia 26 presentàvem la nova graella d'Ona i el dia 29 començàvem les emissions. Aquesta setmana ha servit perquè els programes "vells" es retrobessin amb els seus oients, i perquè les noves incorporacions entressin realment fortes. Encara en falten, però tant el Barbyturik com el Narinan han tingut un èxit en audiència i repercussió que ha sigut increïble.

A més el dia 25 començàvem de nou a Can Pompeu, i el dilluns ja va ser al 100%, tot i que amb un horari prou estrany. Així que ara ja només queden quatre coses a engegar (demà fem el primer Ple en directe, en breu comencen les transmissions del futbol...) però ja està; ja hi som de nou, i de ple.

Un estiu no massa alegre, però que ha tingut prou bons moments, se'n va per donar pas a una tardor que esperem posi les coses una mica més al seu lloc.