dijous, 30 d’octubre del 2008

A la vora del foc

Doncs sí, ara que tinc una estona tranquil·la a la vora del foc, que amb el fred que fot ja acompanya, doncs us explico quatre coses que ja fa temps que tinc pendents.

La primera és que el dia 19 d'octubre vam tenir de nou moguda general a Ona Codinenca. Els companys d'"Anem a la muntanya" van proposar fer un programa especial en motiu de la 25a Caminada Popular del Centre Excursionista de Sant Feliu. I com que aquell diumenge era esportiu de mena, doncs vam fer un mix de tot el que hi havia.

D'una banda, vam "treure" la radio a la Plaça, montant l'estudi just al costat de la taula on hi havia les inscripcions de la caminada. Vam estar parlant amb gent de controls i caminants que, entre paraula i esbufeg, ens comentaven com anava la caminada. També vam estar pendents del Siso que correia a Montmeló, i on en Quim i en Ton estàven pendents de tot el que li passava. I per arrodonir la cosa, vam tenir també conexió amb el Municipal d'esports, on el primera jugava el partit de futbol a la mateixa hora. Així va quedar un programa prou rodó.

Tot i tenir, com sempre, petites coses a millorar, crec que vam aconseguir una vegada més obrir la radio al poble, i lligar a gent tant d'altres entitats com d'altres programes de radio (Anem a la Muntanya, Tu Jugues, Veus...).

La pròxima? Doncs aquest dissabte, amb la transmissió del partit d'Hoquei del Primera Estatal.

Salut!

Pau.