diumenge, 14 de desembre del 2008

Tot sopant

Avui torno a la vessant més "fotolog personal" d'aquest blog on publico de tot i més. Perquè ahir vam tenir un d'aquells sopars memorables. Tot i que no ens hagués calgut, el vinet de la serreta va amanir una festeta ja de per sí prou revolucionada. A més amb el rerefons d'un partit de futbol com el Barça-Madrid, que vam començar però que no vam ni acabar de veure, tot i que sí vam seguir escoltant de rerefons per sentir i veure com guanyavem als del país veí.

Son aquells sopar en que t'adones de que encara que no et vegis tant, encara que cadascú vagi fent una mica el seu camí, tens aquesta gent amb qui sempre pots trobar-te i compartir unes bones hores, parlant, rient, comentant mil coses; i perquè no, descobrir quelcom que no sabíem dels altres, oi? :p

La veritat és que quan retrobes aquesta amistat, aquesta cordialitat amb els teus, només pots pensar que tenim molta sort de poder compartir aquests moments, i que el dia que no ho poguem fer, poca cosa ens quedarà!

Un petonet a la Bertinha, la Serrins, l'aL i a la Fioneta per la genial estona d'ahir. I als "cangurs de la nit" també, que encara que fos telepàticament i per telèfon, hi veu ser un moment! :)

En fi, segurament desapareixeré fins dimecres, dia de llibertat extrema a partir de les 13h, quan donarem pel cul al 1r trimestre amb l'últim exàmen de Computadors I, i començarem amb un nadal també d'infart: TuJugaire, Quinto, Pastorets, i curs de monitors!

Yeah!!!



3 comentaris:

Anònim ha dit...

oo si pau si senyor!!!
jajaja gran nit la d'ahir!!
suposo k quan has vist k actualitzava hauras pensat k havia posat algo d'ahir, dons no!! toma cuuuuuuccc!!! xDDDDDDDDDD hahahhaha!!

aiisss sort en tenim pauett!!
que contenta que estuic!!

vaa un petó i ens anem veien aviaaaat!!



ejeeeeeem!! si k me'n recordo.. i del que vam desvetllar ahir encara me'n recordaré messs!! :P


un petoooooooooo :D

Pau ha dit...

serreta... ehem... potser que el que vam desvetllar quedi en una tomba dels 5 que estàvem sopant...


per favorr...

Anònim ha dit...

oi tan oi tann!!
no pateixis per mi!! ;)

un petó!! ^^