dimarts, 25 de maig del 2010

Seguim somiant

Potser semblarà un post una mica repetitiu del de fa uns dies, però la veritat és que aquest equip ens està demostrant que podem seguir somiant! Dissabte vam viure un partit potser no gaire vistós, però sí molt i molt emocionant.


Fins hi tot els companya de l'Ara Vallès es fan ressò dels "galls a Ona Codinenca" que vam fer al cantar el tercer gol de Marc Vila a la porteria de l'Oviedo, a falta de menys d'un minut pel final. La veritat és que vam deixar de ser periodistes uns moments per convertir-nos en aficionats i hooligans santfeliuencs al veure que, com deia Guillem Casals al reportatge, també s'hi van deixar la pell i van aconseguir la victòria.


Una victòria que ens posa les coses molt bé i ens permet seguir somiant en l'ascens a OK Lliga. Dissabte a Mataró, d'aqui a 15 dies contra el Cerdanyola, i la última setmana contra l'Areces a Oviedo. Ara sí que queden 3 finals. Tres finals més per deixar-s'hi la pell i per arribar a la glòria de l'hoquei nacional. 


I com dic a l'inici del reportatge amb els millor moments del partit (galls inclòsos!) doncs si ells feien al seva feina, nosaltres també. Muntant reportatges com el que us deixo aquí sota, i seguint l'equip en aquest importantíssim final de temporada que està fent! Sapigueu que tot està a les vostres mans, stiks i patins, i que nosaltres serem amb l'equip per explicar-ho i cridar-ho ben fort!

Disfruteu-ho: